Следва

Като за последно

Панаир на изкуството

Произведения на български и европейски автори сред които имената на Иван Русев, Кольо Карамфилов, Николай Панайотов...

Галерии преди 16 години
Произведения на български и европейски автори сред които имената на Иван Русев, Кольо Карамфилов, Николай Панайотов, Петър Лазаров<@SITE_URLstrong> и чуждите Аксел Даазелере, Адалберт Ганс, Карлос Фуентес, Валентин Самарин<@SITE_URLstrong> ще имат възможността да бъдат оценявани заедно на Първия международен търг на модерното и съвременно изкуство в хотел „Хилтън", София.

Редом с тези на съвременното изкуство ще се наддава и за творби на прочутите модерни автори от България и Европа, сред които са имената на Пабло Пикасо, Стоян Венев, Йоан Левиев, Хуан Миро, Барбара Рут Потхарст, Димитър Казаков<@SITE_URLstrong>.

За благотворителната част на търга ученици от художествената гимназия и техният преподавател са подготвили около 30 свои произведения, а средствата събрани от тях, чрез фондация „Имеон Балкани" ще бъдат предназначени за подпомагане на останал без родители ученик от Националното училище за изящни изкуства в София.

Аукционът е предвидил начин за приемане на залози от чужбина, както и дистанционно – по телефон или в писмена форма.

Огледът на произведенията, предложени за продажба, ще се състои на 17 Юни в зала Мусала<@SITE_URLstrong> на хотел Хилтън<@SITE_URLstrong> от 9.00 – 15.30 часа.

Заповядайте изкуствоведи и любители на 17 Юни, Неделя в хотел Хилтън.

<@SITE_URLstrong>(На снимката горе е картина от испанския художник Хуан Миро)

More from View Sofia

More Галерии