Следва

The Woman in Me на Бритни Спиърс чупи рекорди, у нас след дни

В подкрепа на човечността: новият брой на Vogue Arabia

"Това, което се случва сега в Газа пред очите на света, е една от най-големите катастрофи в историята и общо нещастие за всички нас" 

All About Life преди 7 месеца

Новият брой на Vogue Arabia е с корица, която привлича вниманието не с кадри от фотосесията на някоя изящна дама, а с цветна шарка и един единствен надпис - “Stand for Humanity”. Изданието е посветено на смелите лекари, медицински сестри и репортери, които се намират в Ивицата Газа и геройски извършват животоспасяващи дейности в нечовешки условия.

Шарката на корицата е вдъхновена от смесица от традиционни ръчни бродерии от различни региони на Палестина. Според редакторите на изданието тя символизира културата на региона и е още един призив за мир.

"Това, което се случва сега в Газа пред очите на света, е една от най-големите катастрофи в историята и общо нещастие за всички нас. Не можем да намалим броя на жертвите, но можем да настояваме пред правителствата и международните организации за прекратяване на насилието. Това трябва да бъде глобално усилие, независимо от етническата и религиозната принадлежност", се казва в текста, придружаващ обявяването на корицата на ноемврийския брой.

Vogue Arabia също така отбеляза, че подкрепя организацията с нестопанска цел "Лекари без граници", която активно работи в помощ на жертвите.

Изборът на корица е апел към всички участващи в бойните действия да прекратят сраженията, от които страдат невинни граждани и от двете страни. 

More from View Sofia

Истинската история за това как принц Чарлз си пада по лейди Даяна Спенсър

Celebrities преди 2 години

В нашумелия сериал The Crown, първата среща на двойката се провежда в Althorp, а Даяна е облечена като горска нимфа, която репетира „Сън в лятна нощ". Така ли са нещата обаче в "живия" живот?  

DOs & DON'Ts в грима и прическата, примери от Римския филмов фестивал

Celebrities преди 1 година

От 13 до 23 октомври тече филмовият фестивал в Рим, който намираме специален, защото жените, присъстващи в италианската столица, са винаги феноменално гримирани и фризирани. Надолу са 30 бюти визии от РФФ - от Моника Белучи, през Дженифър Лорънс до София Лорен, до една прекрасни >>>  

More All About Life

Наречи го грил майстор и ще ти приготвя наденички цял живот

All About Life преди 1 седмица

Привет, онлайн читателю. Аз съм Камен и вече 10 години съм призван да бъда истински грил майстор на приятелската ми компания. Ако трябва да бъда честен, тази титла изобщо не ми тежи и изобщо не ми е трудно да се подвизавам на това поприще. Но защо това е така - ще разбереш след минутка.