Месечен ХОРОСКОП - Ноември 2023

Astro преди 5 месеца

Ноември пристига едва четири дни след последното лунно затъмнение за 2023 година, което го превръща в решаващ месец за интегриране на предизвикателствата и промените, породени от сезона на затъмненията. За всички зодиакални знаци се откриват нови възможности за растеж и развитие.

Преминаването на по-голямата част от месеца под знака на Скорпиона създава дуална енергия, която е трудна за разбиране и навигиране. Това е и причината, поради която трябва да бъдете изключително внимателни при вземането на решения. Съсредоточете се върху аспектите, които са истински важни за вас.

Силното влияние на Скорпиона приключва на 22 ноември, когато Слънцето преминава под знака на Стрелеца. Това ще донесе усещане за спокойствие и нови сили, които да насочите към постигането на последните цели и задачи за 2023 година.

Месецът приключва с пълнолуние в Близнаци на 27 ноември - най-интензивният ден от предстоящите четири седмици, който ще тества вниманието и търпението ви. Бъдете нащрек за евентуални проблеми.
 

Хороскоп

Още от Astro