Следва

Темата на Met Gala 2024 обещава разгул на фантазията

Swarovski x SKIMS: кристално бельо от Кардашиян

Мамаджър работи по-здраво отвсякога...
 

All fashion преди 8 месеца

Бавно, но постепенно започваме да разбираме всеобщото негодувание спрямо клана Кардашиян-Дженър, което превзе социалните мрежи. Не минава и минута без отнякъде да ни изскочи реклама с участието на Ким, Кендъл или Кайли. Само преди ден ви разказахме за коледната фотосесия на Кендъл за Jacquemus, а вече попадаме на нов проект. Този път колаборация между бранда за бельо на Ким - SKIMS и Swarovski.

Колекцията Swarovski x SKIMS има за цел да накара всяка жена да се чувства по-уверена в себе си, като комбинира красотата на кристалите от бижутерийния бранд с предимствата от стягащото бельо на Skims.

Ким Кардашиян споделя, че тази колаборация е начин да се внесе блясък в ежедневния ритуал на обличане: "Артикулите са изключителни и ни хареса да интегрираме емблематичните кристални шлифовки в любимите ми продукти на Skims."

Джована Баталя, креативният директор на Swarovski, всъщност е инициаторът на партньорството: "Откакто се присъединих към Swarovski, мечтаех за сътрудничество със Skims, което да задълбочи изкуството на себеизразяването."

Линията Swarovski x Skims е своеобразно обяснение в любов към себе си, което те кара да се усмихваш всеки ден. Красива кампания безспорно, но дали не е време да си починем от изявите на Кардашиян-Дженър, питаме?

More All fashion

И Шарлийн в цвета на сезона, elegantissima

All fashion преди 16 часа

Три дни преди началото на Олимпийските игри в Париж първата двойка на Монако показа на обществеността олимпийските факли от личната колекция на принца на Монако. Шарлийн моментално спечели златния медал за елегантност, облечена в огненочервен копринен гащеризон от Elie Saab.      

Тихият лукс не е за всеки: Loro Piana ще загуби всички, които предпочитат дискретното милионерство

All fashion преди 1 ден

Известна сред хората от „висшeто общество“, политици и милионери, модната къща за дрехи и обувки Loro Piana е изправена пред популярност, която според стилистите може да й изиграе жестока шега. Днес марката, прочута с кашмира си, все повече се превръща в обект на желание за хора, които не са от целевата й аудитория, съобщава Intelligencer.

Тези 21 красавици: чантите на сезона, които си заслужават труда, респективно разхода

All fashion преди 5 дни

За друго може и да се въздържим, но за инвестиция в дизайнерска чанта - не. В точния епицентър на лятото, жаждата за секси лукс се засилва неимоверно, а в момента текат и намаленията...