Следва

Джулия Фокс: "Сексът е последното нещо, което правя с това тяло"

Обожаваме тоалетите на Ирина Шейк за разходки с Леа

Докато се разпространяваха слухове, че Брадли Купър се среща с Джиджи Хадид, Ирина Шейк се разхожда щастливо с дъщеря им Леа

Celebrities преди 5 месеца

37-годишният модел избра велика черна комбинация с високи кожени ботуши и дълго манто за разходката в Ню Йорк с 6-годишното момиченце. Двете изглеждат прекрасно заедно, щастливи и весели, като особено от мама не успяваме да откъснем очи (вижте още: Чудни: модното дуо Ирина Шейк и Леа Купър на разходка).  

Ирина роди Леа през 2017, плод на 4-годишната й любов с Брадли Купър. Романсът им приключи през 2019, откогато двамата красавци споделят попечителството над детето и са в прекрасни отношения.

Наскоро започнаха да се носят слухове, че Брадли има връзка с 28-годишната манекенка Джиджи Хадид, с която се твърди, че се е запознал покрай Ирина (вижте още: Кой как избира да се рекламира: Джиджи Хадид и Ирина Шейк за Versace).

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 14 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.