Следва

Chanel-ките на Ан Хатауей, тогава и сега

Женственост с остри ръбове: Наоми за Wang

Непрактично, но изключително естетично
 

All fashion преди 8 месеца

Супермоделите са наречени така неслучайно. Това е признание, че те са тези, които диктуват правилата в играта на модния подиум. Наоми Кембъл е олицетворението на супермодел, необичайно съвършена, загадъчна, винаги безупречна (четете още: Необикновените 40 години в модата на Наоми Кембъл в Музея Виктория и Албърт).

Този път виждаме 53-годишната мисис Кембъл да позира гола за новата кампания на Alexander Wang. Тялото ѝ е покрито с тънък и прозрачен черен плат, обсипан със сребърни шипове, а визията завършват сандали на опасно тънък ток. Доста непрактично, но пък толкова въздействащо, че оставаме безмълвни пред излъчването на Наоми.

Кадри от фотосесията на Кембъл за Alexander Wang се появиха в Instagram профила на бранда, придружени от описанието: "Женственост с остри ръбове". Вдъхновението на Уанг за линията идва от изследването и предизвикването на идеята за "преобразяване" на силните и властни жени, които Наоми олицетворява.

Самата Кембъл споделя, че "нищо не може да се сравни с радикалния и трансформиращ подход в последната колекция на Алекс Уанг".

2023 е годината на Наоми. През изминалите месеци, освен в различни кампании, супермоделът се появи и на две корици на списание Vogue. Кембъл взе участие и в мега събитието на модния гигант, където премина по подиума в компанията на колежките си, оригинали супермодели - Кристи Търлингтън, Линда Еванджелиста и Синди Крауфорд.


 

More All fashion