Следва

FOREO с до 50% отстъпка за Черен петък на любимите на знаменитостите уреди на марката за грижа за кожата

Когато красотата фалира или банкрута на организаторите на “Мис Вселена"

4 дни преди финала на конкурса…
 

Beauty News преди 2 седмици

Компанията JKN Global Group, организатор на конкурса "Мис Вселена", обяви банкрут броени дни преди финала на надпреварата по красота, съобщават от CNN. Причината за този неочакван обрат е невъзможността на JKN Global Group да погаси заем в размер на близо 12 милиона долара.

Рики Валери Коле, "Мис Нидерландия"

Рики Валери Коле, "Мис Нидерландия"

Затрудненията на компанията се усилват от неизгодните пазарни условия в настоящия момент, които пречат на всякакви опити за решаване на проблема (вижте още: Историческа титла за Русия на "Мисис Вселена" 2023)

Въпреки фалита, организаторите уверяват, че конкурсът тази година все пак ще се състои, както беше планирано на 18 ноември. В изявление за медиите, те допълват, че "осигуряването на първокласно изживяване" ще остане техен "основен приоритет".

Марина Мачете, "Мис Португалия"

Марина Мачете, "Мис Португалия"

Финалът на тазгодишното издание на "Мис Вселена" ще се проведе в Ел Салвадор и за първи път в него ще участват две транссексуални жени, които ще представляват Нидерландия и Португалия (вижте още: Мис Португалия 2023 е транссексуалната Марина Мачете).

 

България ще бъде представена от Юлия Павликова, родена в Крим, но с баща българин. Това ѝ дава право да участва в „Мис Вселена България“ и да представя страната ни на финала.

Юлия Павликова, "Мис България"

Юлия Павликова, "Мис България"

Юлия живее в Москва, където управлява своя агенция за модели. Тя има богат опит от различни конкурси за красота – носителка е на 15 награди, сред които "Лейди Вселена 2019", "Супермодел на планетата 2020", "Мис Планета 2021" и "Мис Гранд Интернешънъл 2022".

Юлия Павликова, "Мис България"

Юлия Павликова, "Мис България"

More Beauty News