Следва

Петъчна доза секс: Глен Пауъл за Men's Health

Проблеми със спонсорите отказаха Брад Пит от Формула 1

Брад Пит оттегли кадрите със свое участие от филма за Формула 1. Причината - драма със спонсорството на фона на наскоро приключилата стачка на актьорите  

 

Celebrities преди 2 седмици

Точното заглавие на съвместния му филм с режисьора Джоузеф Косински е неизвестно, но главната роля в него играе самият Пит. Копродуценти бяха Джери Брукхаймър и звездата от Формула 1 Луис Хамилтън.

Пит играе ролята на пенсионирана състезателна легенда от Формула 1, който се съгласява да тренира обещаващ новобранец.

Снимките, включително с участието на Пит, продължиха няколко седмици, но по-късно бяха замразени поради стачката на актьорите, продължила 118 седмици.

След края на протеста проектът изведнъж се оказа без спонсори. „Това е кошмар за Брад и екипа. Имаше много сцени, планирани да бъдат заснети през годината, за да се намалят разходите. Но тъй като всички спонсори се отметнаха, кадрите няма как да бъдат заснети. Това е изключително тъжно за Брад и Луис, които смятат проекта за свое дете."

Не може да помогне и студиото, което работи по филма. „Apple Studios, които помагат в създаването на филма, не са доволни от развоя на нещата, но в крайна сметка не могат да направят нещо“, се казва в ПР-изявление по темата.  

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано