Следва

Хрупкавите коледни бисквитки: как да ги приготвим бързо и лесно у дома?

Петъчна доза секс: Глен Пауъл за Men's Health

Русокос, зеленоок и пр.

Celebrities преди 2 седмици

Глен Пауъл, чиято нова любов според слуховете е актрисата от "Еуфория" Сидни Суини, се появи на корицата на Men's Health. 35-годишният красавец участва в сексапилна фотосесия и разказа за романтичната комедия “Обичам да те мразя”, в която участва заедно със Суини.

Синди, разбира се, не пропусна да реагира на кадрите и написа коментар под публикацията на Глен в Instagram: "Подгряваш зимата на всички ни, а?". Това разпали и надеждите на феновете, че двамата действително за двойка, но в интервюто си Men's Health Глен нарече слуховете за афера с красавицата "дезориентиращи и несправедливи": "Когато всичко това започна да се обсъжда публично, ми се стори дезориентиращо и несправедливо. Но сега осъзнавам, че е просто част от шоуто".

Предположенията за романс между Пауъл и Суини се появиха след като стана ясно, че двамата ще бъдат в главните роли на “Обичам да те мразя”, а снимките съвпаднаха с раздялата на Глен с Джиджи Парис. Синди обаче нееднократно заявява, че с Глен я свързват само работни и приятелски отношения. 26-годишната актриса е сгодена за 38-годишния Джонатан Давино, с когото се среща от 2018 (четете още: Beauty Starter: Сидни Суини за "Еуфория", Бриджит Бардо и защо се определя като парфюмен максималист).

В такъв случай се радваме, че Глен все още е евентуално свободен и можем да продължим да се наслаждаваме на очарователните му зелени очи.

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано