Следва

Calvin Klein на 81: 10 велики рокли, празнуващи минимализма

Калифорнийска мечта: Chanel Cruise 2023/2024

Френски шик + Калифорнийска небрежност = новото от Chanel

All fashion преди 2 седмици

Последните лъчи на топлото слънце се скриват зад хоризонта, а фотографско дуо Inez & Vinoodh започва работа с моделите на Chanel за колекцията Cruise 2023/2024. Свеж и носталгичен едновременно, фокусът на фотосесията пресъздава същността на регион, в който плажът е начин на живот, а баскетболните игрища са толкова емблематични, колкото и палмите, които ги заобикалят. Безкрайно красиво и много напомнящо за филма “Барби” (четете още: Chanel с масирано присъствие в "Барби": Марго Роби и всички тоалети от марката).

Моделите Анна Еверс и Лоли Байя се музите на този крайбрежен рай, където се чувстват еднакво комфортно в бикини с металически отблясъци и в плажни макси рокли. Колекцията отразява динамичния калифорнийски начин на живот и ретро артистизма на парижкия стил.

"Кампанията на колекцията Cruise съчетава двата свята на Лос Анджелис: стария блясък на холивудските филми и цветното спортно настроение на Венис Бийч", обясняват фотографите.

Модната къща вече представи цялата колекция Cruise 2023/2024 в емблематичното филмово студио Paramount Pictures през май. Със своята дълбока връзка с Холивуд - от обличането на звездите до активното участие във филмовия фестивал "Трайбека" - Chanel перфектно се вписа в атмосферата на Града на ангелите (четете още: Chanel-ките на Ан Хатауей, тогава и сега).

Блясъкът е основният елемент в цялото облекло, като повечето тоалети са в ярки пастелни тонове, от които струи така нужният баланс. Всички дизайни от колекцията Chanel Cruise 2023/2024, разглеждаме тук.

More All fashion

Всички носят: огромни кожени бомбъри

All fashion преди 1 седмица

Миналата година кожените блейзъри бяха истински фетиш, елегантното наметнати на елегантните снаги на всички знакови модни дами и господа - от Хейли Бийбър до Адам Сандлър, абсолютно всеки се беше вкопчил в идеята за практичното сако от качествена лицева кожа. Сега обаче, по всичко личи, че дългогодишното царуване на блейзъра отслабва, и имаме нова връхна дреха du jour