Следва

Първият кръг от проекта CeraVe Days в България приключи успешно

„Всичко се случва точно както трябва": Ким Кардашиян оглави The Men of the year на GQ

Ким Кардашиян оглави броя на GQ,  посветен на „Мъжете на годината“

Celebrities преди 2 седмици

В интервюто в броя бизнесдамата обяснява какво е научила от баща си Робърт Кардашиян, как се справя с въпросите на децата след развода с Кание Уест и защо й харесва да общува с медиуми.

На корицата риалити звездата позира за фотографа Джак Бриджланд, облечена в сако и панталон The Row, риза Brioni и чанта Cheetos. Интересът на Ким към мъжкото облекло идва от баща й, който почива през 2003 от рак на хранопровода. „Човекът имаше стил“, казва бившата му съпруга и майка на Ким, Крис Дженър. Когато тя и Робърт започват да се срещат в средата на 70-те години, той носи почти изключително Gucci: спортни якета, панталони, мокасини.

Днес Ким обича да си спомня баща си в Gucci от главата до петите, а не в пижамата, която носи в последните седмици на борбата със смъртоносната болест. Тя често си спомня и думите, които той й казва в последните дни от живота си: „Знам, че ще се справиш. Сякаш виждам в бъдещето. Знам, че ще се справиш, просто се грижи за братята и сестрите си вместо мен. Грижи се за тях“. Ким отбелязва, че думите на баща й са я накарали „да взема решенията за живота си по различен начин“.

Когато Робърт Кардашиян и Крис Дженър се развеждат, Ким е на девет години, приблизително на същата възраст, на която сега е най-голямата й дъщеря Норт. Тя често мисли за разпада на семейството си пред очите на четири малки деца. „Припомням си как родителите ми се справиха с това и най-важното беше, че бяха открити с нас.“

Преди няколко години основателката на марката SKIMS премина през подобна ситуация, като подаде молба за развод със съпруга си Кание Уест и все още се опитва да помогне на децата си да приемат обстоятелствата в семейството (вижте още: Ким Кардашян и Кание Уест се скараха в социалните мрежи заради децата). 

„В крайна сметка важното е децата да се чувстват обичани и чути. Трябва да бъдете чувствителни към техните тревоги, защото те все още са деца. Трябва да сте сигурни, че сте направили максималното да ви разберат. Добре е да покажете уязвимата си страна, но никога не преминавайте отвъд, към отрицанието и обидите."

Ким добавя, че въпреки популярността на семейните терапии, тя не е ходила на психолог по време на развода, а е потърсила подкрепата на приятелите и семейството си. Освен тях Ким понякога се обръща за отговори към някои екстрасенси и медиуми, въпреки факта, че баща й ги е отхвърлял. „Тези хора са по-скоро духовни лечители, излъчващи добри вибрации и енергия, казва тя. - Когато ми кажат нещо, аз си го записвам. Не го чета после, за да се уверя, че се сбъдва. След няколко дни вече съм забравила за това. Но после, шест месеца по-късно, препрочитам бележките, направени по време на сеанса, и се оказва, че всичко е било така."

Робърт Кардашиян също се обръща към екстрасенс веднъж, въпреки че винаги се съобразявал с библейските предупреждения срещу тези хора. Той чул пророчество, което било толкова необичайно в онзи момент, че потвърдило подозренията му: „Тя видя фамилията ми и каза: „Семейство Кардашиян ще станат световноизвестни“, раказва по-късно Робърт на Ким. „Така разбрах, че говори пълни глупости!".

Бизнесдамата разчита най-вече на християнската си вяра и се моли всеки ден преди лягане заедно с децата си. „Вероятно съм по-религиозна, отколкото хората си мислят“. Децата на телевизионната звезда четат библейски истории от същите книги, които Робърт е чел на Ким и нейните братя и сестри, когато са били деца.

"Така управлявам живота си, добавя Ким. - Гледам на всичко като на урок. Всичко се случва точно по начина, по който трябва да се случи и те отвежда точно там, където трябва да отидеш. Дори и да няма видим смисъл в този момент, то те води до целта" (вижте още: "Нищо досега не е успяло да ме пречупи”: цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue Italia). 

More Celebrities

100 години Мария Калас - стила, бижутата и града на Божествената

Celebrities преди 3 дни

През 50-те години великото сопрано е кралицата на Ла Скала, точно както и  на миланските бутици и ресторанти. Американка по рождение, гъркиня по произход, Мария Калас дължи част от успеха си и своя неповторим стил на Милано