Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Мечти от бижута. Или чисто и просто Фантазия

Мечти от бижута. Такава е мисията на Phantasya.

All fashion преди 14 години

Последното място, в което оставихме късче от сърцето си в замяна на няколко малки прекрасни съкровища е бутик Phantasya, който се намира на първия етаж в Mall of Sofia.

А понеже сърцето ни е голямо, а последната колекция приказна, утре отиваме пак да си довършим пролетния шопинг.

Мечти от скъпоценности. Такава е мисията на Phantasya.

Кристали Сваровки и скъпоценни камъни в меките цветове на дъгата са елементите,които се използват за създаването на колекциите на марката.


Обеци - 79 лв. , обеци - 99 лв.

Всяка година Карин Вегмюлер създава две основни колекции с разпознаваеми оригинални бижута. Амбицията й е да създава всеки артикул без да следва каквато и да е тенденция, а по начин, който отразява нашето време и подсилва увереността на човека, който го носи.


Колие - 125 лв., Обеци - 99 лв., обеци - 129 лв.

Всяка колекция на марката е проектирана като ансамбъл, чиито елементи могат да бъдат комбинирани спрямо личния вкус. Разнообразието й включва фини, деликатни бижута и аксесоари, както и по-открояващи се модели.


Двоен пръстен - 189 лв. пръстен (розов) - 115 лв. пръстен (тюркоаз) - 115 лв.

Марката използва кристали Сваровски и автентични скъпоценни камъни от цял свят за изработването на бижутата си.

Повечето от моделите се изработват от метал – специална смес за бижута – или сребро. Примесени с родий или чисто злато, за да им се осигури блясък и да се предпазят от обезцветяване.

В магазина им в Mall of Sofia, етаж 1, както и на летище София, терминал 1, а от 21.04 и в The Mall ще намериш последната колекция с марка Phantasya – “Harmony 2010”. Ще ги познаеш по сърцето.

Ние вече си избрахме няколко неща от нея и сме много доволни от красивата изработка, качествените материали и приятната цена.

На най-горната снимка - Пръстен с камъни - 145 лв. Обеци - 99 лв.

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.