Следва

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Лицата зад най-популярните бюти трендове в TikTok

Революцията TikTok с отговори на всичко. 

 

Celebrity beauty преди 3 седмици

Революцията, която виждаме в сектора на красотата чрез платформата TikTok следва много точни правила, продиктувани от предпочитанията на Gen Z – родените между 1997 и 2012. Говорим за международен пазарен дял, подкрепящ приобщаването, устойчивостта и икономичните продукти. Светът на красотата е много по-популярен в TikTok, отколкото модния свят. Това е така, защото можем да си купим веднага грим продукти и грижа за кожата, а с дрехите нещата седят малко по-различно – гледаме кройки, цветове, налични размери и т.н. Онези, които днес са успешни създатели на съдържание, отговарят на точно определени изисквания. Ето кои са трендсетърите за красота в TikTok.

@MEREDITHDUXBURY 18.8M FOLLOWERS

@meredithduxbury GRWM to go run errands! @milkmakeup #MilkMakeupPartner #PoreEclipse ♬ original sound - Meredith Duxbury

Мередит е един от най-следваните създатели на съдържание за красота, благодарение на ефектния си метод – нанася огромни количества фон дьо тен като база за всеки грим. Със зрелищни ефекти и весел дух тя привлича милиони потребители всеки ден.

@HAILEYBIEBER 11.4M FOLLOWERS

@haileybieber

Everday Strawberry Makeup 

♬ Echos in My Mind (Lofi) - Muspace Lofi

Хейли е една от най-следваните модни икони в света, но освен това клипчетата, с които промотира бранда си грижа за кожата Rhode, събират милиони гледания. Тя демонстрира кожата, за която всички мечтаят - без филтри и грим. Онзи glowy ефект, който в момента е супер тренди, прави Хейли един от основните играчи в сектора. Нейният лате грим, а след това и ягодовият, превзеха TikTok изцяло и диктуваха тенденциите за красота през изминалото лято.

@FABIOLA.BAGLIERI 13.1M FOLLOWERS

@fabiola.baglieri

 

♬ GUY.exe (Remix) - daizy

Фабиола е на 20 и е родена в Латина, Италия. Тя е една от най-следваните италианки. Нейните забавни клипчета показват как чрез грим от грозното пате можеш да се превърнеш в кралица на красотата.

@JEFFREESTAR 5.6M FOLLOWERS

@jeffreestar The #halloween vibes have officially been activated  #jeffreestar #skullmakeup #beauty #makeup #jeffreestarcosmetics ♬ original sound - Jeffree Star

Джефри Стар е международна икона в грим индустрията. Неговият кариериен път започва в My Space, продължава в Youtube и през годините се развива и в останалите социални платформи. Той има собствен бранд „Jeffree Star Cosmetics”. Става популярен и в TikTok, където го гледат, освен неговите верни фенове, и нови потребители, които чакат с нетърпение рецензиите, които прави, тествайки нови продукти на известни марки.

@HUDABEAUTY 8.7M FOLLOWERS

@hudabeauty Model cheekbones IB: @Melis Ekrem @Emil Warren #foryou #beautytok #tiktoksalon #bellahadid #modelcheekbones #howto @Huda @Huda Beauty ♬ Beat Automotivo Tan Tan Tan Viral - WZ Beat

Худа е сред първите бюти блогъри. Тя има и собствен грим бранд. Първо е Youtuber, а след това превзема и TikTok, където нейните трикове за красота са гледани от повече от 8 милиона души.

@NIKKIETUTORIALS 8M FOLLOWERS

@nikkietutorials never give up on your dreams! #foryou #fyp #transformation ♬ original sound - nikkietutorials

Ники е доказала, че винаги е честна и открита с последователите си, като по този начин създава силна връзка с тях. Всички си спомняме видеото й от 2020 г. в Youtube, чрез което тя призна пред света, че е трансджендър, което мнозина оцениха високо. Дотолкова, че към днешна дата, Ники има 8 милиона последователи в TikTok. Съдържанието й е много забавно. Доста често тя показва видеа на други тиктокъри, които експериментират чрез различни техники и похвати (повечето от които нелепи), и ги имитира иронично.

@VICTORIALYN 5.3M FOLLOWERS

@victorialyn Barbie Halloween Makeup All you need is a pink outfit, cowboy hat & some barbie doll glam✨? #makeup #beauty #barbie #dollmakeup ♬ Happy Summer - Vin Music

Кожа, грим и прическа. Да, Виктория Лин е посветена на това да ни дава ценни съвети за подобряване на цялостната визия! Родена през 1995 г. в Сан Диего, нейните най-големи страсти са Youtubе и Tiktok. Точно те я отклоняват от кариерата й на модел и актриса, за да се посвети изцяло на създаването на съдържание онлайн.

Четете още: 6-те най-успешни модни ютубъра и какво ги прави такива

More Celebrity beauty

Лед, вода с лимон и коректор: тайните на перфектната кожа на Ирина Шейк

Celebrity beauty преди 2 месеца

От корицата на майския брой на Vogue Italia супермоделът разказа всичко за своята рутинна грижа за кожата, като се фокусира върху наследеното от поколенията жени в семейството й и върху важността да се грижим и за „вътрешната красота“. Защото истинската красота се крие в това „да се държиш винаги като дама“, както често повтаря майка й.

Марта Стюарт, 82, и защо лицето й изглежда толкова добре

Celebrity beauty преди 3 месеца

Марта Стюарт е нещо като вечна цел. Защо? Първо, защото винаги изглежда така, сякаш живее най-добрия си живот, независимо дали отпива от коктейл край басейна или хапва хайвер от сребърно блюдо върху величествено украсена маса. Второ, просто погледнете това лице.