Следва

Свалят и Орлин от екран. "Точно така" спира да се излъчва от 1 май

Концерт в помощ на Миро от Мери Бойс Бенд организират в Sofia Live Club

Акага, БТР, Д2, Сигнал, група Те и Милена Славова ще участват на 24 април в концерт в подкрепа на Миро от Мери...

Events преди 13 години

Акага, БТР, Д2, Сигнал, група Те и Милена Славова ще участват на 24 април в концерт в подкрепа на Миро от Мери Бойс Бенд, съобщава dariknews.bg.

Събитието ще е в Sofia Live Club и ще започне в 19:00 часа. Идеята е по време на него да се събират пари за лечението на китариста на групата. Той е болен от левкемия и за да бъде спасен са необходими 100 000 евро. В писмо до медиите съпругата на Миро Мери признава, че в момента прави всичко възможно, за да бъде открит sms номер, на който също да се събират пари за лечението на музиканта.

Диагнозата остра миелоидна левкемия му е била поставена през ноември 2008. Оттогава той е минал през шест химиотерапии, благодарение на които почти е успял да се пребори с болестта. Неотдавна обаче е получил редицив и е бил приет по спешност в клиника във Франция, където се намира сега.

Там лечението на левкемията му трябва да започне отначало. Ако искате да помогнете на Мирослав Мутафчиев, можете да го направите като си купите билет за концерта на 24 април. Съпругата му, която е и вокалистка на Мери Бойс Бенд, е открила и банкови сметки, на които се събират пари за лечението на Миро. Те са на името на Мария Илиева Мутафчиева.

Първа Инвестиционна Банка - BIC FINVBGSF
Клон Народен театър, ул. “Дякон Игнатий“ 7

 

BGN IBAN: BG24FINV91501004419465EUR
IBAN: BG82FINV91501004419488

 

More from View Sofia

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.