Следва

Всички носят: огромни кожени бомбъри

"Баща ми имаше Rolls-Royce" или тениските на Виктория Бекъм за 150 долара

Удобен случай за самореклама 

All fashion преди 3 месеца

Гледахте ли вече документалния филм за живота на Дейвид Бекъм? Ние да, даже няколко пъти, и любимият ни момент не е свързан с Дейвид, а с неговата атрактивна съпруга - Виктория.

За тези от вас, които все още не са успели да изгледат 4-серийния филм, поясняваме - тече разговор на продуцентите с Вики Бекъм, в който тя разказва за приликите между нея и Дейвид, като за финал добавя: “семействата и на двама ни работеха много усърдно по това време, ние сме от работническата класа".

Без да губи и секунда, след като чува това, Дейвид наднича през вратата, за да каже на съпругата си да "бъде честна" и я пита:"С каква кола баща ти те караше на училище?".

"Зависи", заеква Вики в опит да оправдае предишното си твърдение. Съпругът ѝ повтаря въпроса си още няколко пъти, преди дизайнерката да се предаде и да добави: "През 80-те баща ми караше Rolls-Royce".

@netflixph just posh & becks things ? ⚽ #Beckham #VictoriaBeckham #DavidBeckham #documentary #Netflix #netflixrecommendation ♬ original sound - Netflix Philippines

Социалните мрежи и коментарите за “работническия” произход на Виктория не спряха да валят в продължение на дни. И тъкмо когато мислехме, че случаят е забравен, попаднахме на видео на мисис Бекъм в TikTok. Пош Спайс се възползва максимално от момента и създава нова тениска за модния си бранд. Все пак, няма лошо време за малко самореклама (вижте още: 24 години брак, 15 годежни пръстена: любовните бижута на Виктория Бекъм).

Белият топ с огромен надпис - “My dad had a Rolls-Royce.” за скромните 269 лева вече е разпродадена на официалния сайт на марката. Явно маркетинговият екип на Вики работи по-здраво и от мамаджър Крис Дженър.

А каква кола караше вашия баща през 80-те? 

More All fashion

Истории от живота: защо Милано (а не Рим) е столицата на италианската мода

All fashion преди 4 часа

Отговорът е в историята. В допълнение към производствените райони, посветени на местните индустрии, Италия може да се похвали с три града, които носят модата в сърцето си: Милано, Рим и Флоренция.

Седмица на модата в Париж Есен/Зима 2024: Dries Van Noten, с бретон и в цвят

All fashion преди 4 часа

Майстор на цветовете и комбинирането им, Dries Van Noten посвещава своята есенна колекция на смелите жени, които рискуват (сами знаем колко често се случва това) и си правят бретон. „За мен това означава смелост, но и предпазливост... В някои отношения тези жени са много нежни, но в същото време много силни.“ И добавя: „Става въпрос за стил, не за мода.“

Истории от червения килим: кой какво показа в последните 12 месеца

All fashion преди 1 ден

В навечерието на Оскари 2024 и два месеца преди поредната Met Gala, две събития, които обещават изключителни модни моменти, припомняме на какво най-добро станахме свидетели във високия моден клас през изминалите месеци. Купища луди и незабравими модни моменти, от монохромната червена визия на Риана на Super Bowl до детайлната рокля на Кайли Дженър с лъвска глава, подписана от Скиапарели на Седмицата на модата в Париж, звездите оставиха силен стилов отпечатък.