Следва

Лавандуловият костюм на Wonka! Тимъти Шаламе на премиера

Пълнолунието в Близнаци на 27-ми - специфика, очаквания, ползи

Рядко и късметлийско астрологично събитие

 

Astro преди 3 месеца

На 27 ноември в 12:16 ч. българско време Луната отново ще достигне своя пик. Ще станем свидетели на момент, в който две светила са едно срещу друго: Луната в Близнаци, а Слънцето - в Стрелец. Тази позиция има противоречиво астрологично значение. Може да противопостави желанието да следваме нов курс с желанието да пуснем корени в обичайните си решения. Резултатът зависи от вашето желание да вземете или да не вземете предвид реалността. Важната задача на този цикъл е да ви принуди да приемете минали преживявания, да обърнете внимание на нови перспективи и, може би, да преразгледате целите си, да отхвърлите остарелите нагласи и да се приготвите за промяна.

Пълнолунието в Близнаци е отлично време да впрегнем енергията си за комуникация, учене и пътуване. През този период обичайно сме по-концентрирани и внимателни към детайлите, което може да ни помогне в усвояването на нови знания. Това се дължи на факта, че позицията на Луната в Близнаци има положителен ефект върху способността ни да учим и запомняме информация. Това е най-доброто време, когато можем да се възползваме максимално от нашите комуникатини и мисловни способности и таланти.

По време на пълнолуние хората често стават по-енергични, активни и общителни. Те по-бързо реагират на промените в околната среда и вземат, често много добри, решения въз основа на импулс. Въпреки това, поради увеличения контакт, хората могат да бъдат склонни към неподредени мисли и действия, което може да доведе до грешки и лоши решения. Ето защо по време на пълнолуние в зодия Близнаци е важно да запазите спокойствие и да контролирате емоциите. Най-добре е да прекарате това време в спокойна среда и да избягвате стресови ситуации, ако е възможно.

Основният аспект на пълнолунието е опозицията на Луната и Марс, подсилена от влиянието на Слънцето. Този аспект може да се прояви под формата на различни кризи, които внезапно възникват в живота ни и са свързани с най-различни области от живота, като взаимоотношения, работа и здраве.

Интензивният аспект на оста на пълнолунието със Сатурн предполага, че по време на пълнолунието за мнозина ще бъде трудно да стабилизират психиката си. Сатурн символизира здравия разум, закона и реда. Това означава, че някои може да имат проблеми в общуването с по-старото поколение - просто няма да можете да следвате стриктно правилата и да оцените зряло текущата ситуация. Затова е по-добре да отложите решаването на важни въпроси за няколко дни.

Пълнолунието в Близнаци е период, в който можем да използваме всичките си умения, опит и знания, за да постигнем целите си. Анализирайте, майстор ли сте на занаята си? Имате ли достатъчно познания и опит във вашата област? Колко високо сте квалифицирани и можете ли да приложите знанията си на практика? Увеличете тези потенциали по всеки възможен начин тоно сега.

Периодът може да се превърне в успешен „трамплин“ за служене на обществото. Може би е време да споделите вашите знания и опит, така че учениците ви да използват новополучената информация в своя полза. Покажете своята уникалност и стойност пред света, като умело приложите на практика тънкостите на занаята си. В този момент ще получите дългоочакваното признание за вашите постижения.

Пълнолунието в Близнаци може да бъде много продуктивно време за тези, които се стремят към успех в кариерата. Основното нещо е да използвате своята енергия и таланти в полза на другите хора, за да постигнете значителни резултати, да докоснете целите си и да получите заслуженото признание.  

More Astro