Следва

Сватбата на Клара Корнет и Лука Пронзато в и около Париж

Шакира с документален филм за "живота след Жерар Пике"

Очаква ни "бомбастичен" документален филм за "живота след Жерар Пике"

 

Celebrities преди 3 месеца

За това писаха испанските медии, след като певицата бе забелязана в Барселона, където живееше с бившия си партньор Жерар Пике, в компанията на група оператори.

„Мисля, че ще бъде за драмата, през която тя премина, и ще се казва „Предателството и аз“. Ще бъде като (дис) песен в документален формат, твърди испанската журналистка Лаура Фа. - Шакира очевидно записва графичен материал за аудиовизуален проект, документален филм или риалити в документален стил“.

„Днес изглежда, че ако си известна личност и нямаш собствено риалити под формата на документален филм, значи си никой“, добавя журналистката Лорена Васкес (вижте още: Виктория Бекъм планира собствен документален филм след успеха на "Бекъм").

За раздялата на Жерар Пике и Шакира стана известно миналото лято. Причината се оказа предателство от страна на Пике, който започна да се среща с ново момиче, Клара Чиа, която много прилича на Шакира, но е доста по-млада от нея.

Шакира говори много болезнено за предателството на Пике, като дори записа песен за бившия любим и новата му приятелка, в която изпя, че е заменена от "евтино копие". Певицата се изказа повече отведнъж твърде неласкаво за Клара Чиа, като междувременно опитва да започне нов живот и се премести в Маями с децата си от Пике

More Celebrities