Следва

Брад Пит и новата любима няма да се женят, за да запазят връзката "вълнуваща"

„Да видя колко умна е Тейлър, беше умопомрачително“: гаджето на Тейлър Суифт, Травис Келси, за началото на романса

Американският футболист Травис Келси се оказа в центъра на световното внимание, след като с Тейлър Суифт се оказаха силно влюбени. Красавецът даде обширно интервю за The Wall Street Journal, очевидно колегите, точно като нас, са любопитни да разберат повече за избраника на мегазвездата. 

Celebrities преди 4 месеца

34-годишният спортист, който играе за отбора на Канзас Сити Чийфс, разказва за срещата с красавицата, връзката си с нея, живота й като суперзвезда и на какво го учи всичко това. 

Травис признава, че се е опитал да привлече вниманието на Тейлър по време на нейно представяне на стадион Arrowhead, дом на Канзас Сити Чийфс от Националната футболна лига. Мачото разказва за посредничеството на човек от близкия кръг на певицата: „Имаше хора, които тя познаваше, и които знаеха кой съм аз, и именно те са, които я попитаха: "Познаваш ли този човек?". Определено наши приятели изиграха ролята на Купидон“.

Спортистът разказва още, че членове на семейството на Суифт са му помогнали да привлече вниманието й: „Тя вероятно ще ми се кара, че казвам това, но когато пристигна на стадион Arrowhead, й беше дадена голяма съблекалня, част от нашата, и аз направих така, че малките й братовчеди да се снимат пред моето шкафче“. Усилията на Келси в крайна сметка се увенчават с успех: един хубав ден той получава съобщение от Суифт в месинджър. Кани я мигновено на вечеря и двамата най-накрая успяват да разговарят лице в лице. 

Келси признава, че се е опитвал да избягва да говори за връзката си с певицата от предпазливост, за да се „увери, че не е казал нещо, което би отчуждило Тейлър“. Сега той се възхищава на Суифт, наричайки я забавна и „брилянтна“, и казва, че имат сходни възгледи и мисли за живота, семейството и работата. „Всеки знае, че съм семеен човек. Нейният екип е нейното семейство. Семейството й прави много неща по отношение на организирането на турнето, маркетинга, присъствието, така че мисля, че тя също има много от тези ценности, които са и мои приоритети." 

Травис, по собствените му думи, никога не е бил човек, който умее да говори добре, така че е особено очарован от таланта на Суифт да пише текстове: „Да разбера колко умна е Тейлър, беше умопомрачително. Уча се от нея всеки ден“, хвали любимата си той.

Никак не му е било лесно да свикне с огромната популярност на новата си приятелка: "Никога не съм срещал някой с такава аура. Никога преди това не бях виждал нещо подобно. Но не се страхувам от интензивното внимание, с което тя постоянно се сблъсква, начина, по който често се гледа през лупа. Всеки ден има дежурни папараци пред къщата й, пред всеки ресторант, в който отива, след всеки полет, но тя просто живее, наслаждавайки се на всеки ден. Когато тя се държи така, аз също се опитвам да се впиша и да не се държа странно". 

За любовта на Тейлър и Травис се заговори преди няколко месеца. Днес певицата  редовно посещава игрите на Kansas City Chiefs, за да подкрепя Травис и да го аплодира заедно с майка му и приятелите му. Тейлър обожава да води свои звездни приятели на мачовете му, а голяма част от феновете й вече са фенове и на Келси и го аплодират бурно по стадионите. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 12 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.