Седмичен ХОРОСКОП - 27.11 - 03.12

Astro преди 3 месеца

Честита зима и честит месец на Стрелеца! Вместо предколедно вълнение и добро настроение, тази седмица ще предизвиква зодиакалните знаци. В понеделник, 27 ноември, пълнолунието в Близнаци ще превърне седемдневката в истинско изпитание. Сериозните въпроси, които се появяват с него, ще ви помогнат да хвърлите светлината върху проблеми и емоции, които ви тревожат отдавна.

След като понеделникът остане зад гърба ви обаче, можете да се успокоите и да очаквате приятен остатък от седмицата. Връзки ви с околните ще изобилстват от позитивни емоции и спонтанни удоволствия. Сега е перфектният момент да оставите миналото зад себе си и да се свържете с някого, който обикновено не би ви отговорил. Звездите са на ваша страна, подпомагайки ви да бъдете смели и да постигнете напредък.

Въпреки предизвикателната енергия на Космоса тази седмица, триото Лъв, Везни и Водолей ще бъдат сред щастливците. Лъвовете биха могли да срещнат нов приятел, който да промени коренно живота им към по-добро. Везните пък биха могли да открият вълнуващи възможности за пътуване и нови начинания. И накрая, Водолеите трябва да се подготвят за наелектризиращи моменти в романтичен план.  

Хороскоп

Още от Astro