Следва

Модерната жена по Аргир Коватлиев

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Актрисите Пенелопе Круз, Мерил Стрийп, Джулиан Мур, Кейт Уинслет, Наоми Уотс и Гуинет Полтроу...

All fashion преди 13 години

1. Актриси в Gap в помощ на борбата с ХИВ в Африка

Актрисите Пенелопе Круз, Мерил Стрийп, Джулиан Мур, Кейт Уинслет, Наоми Уотс и Гуинет Полтроу позираха за корица на френския Vogue в тениски на Gap от колекцията им Red. Половината стойност на всеки артикул от колекцията отива в световния фонд за борба с вируса на ХИВ/СПИН в Африка.

След като Наоми Кембъл се развихри за Vogue Русия, френските им колеги поканиха Пенелопе освен за лице на корицата и за гост редактор. Този път списанието ще има три различни корици. На останалите две можеш да я видиш като другата половина на лицето на Боно от U2 или полугола до Мерил Стрийп. Това е изненадваща и доста холивудска посока за списание, което обича моделите толкова много.

2. Новият календар Пирели ще включва и момчета


Pirelli 2010

Ура, дами и ние ще оплакнем очи. Карл Лагерфелд, който не може да устои на изкушението да постави момче във всяка своя снимка, издаде, че в новия календар на Пирели, който той ще има честта да заснеме, ще включи „три до четири момчета”. (Обикновено в календара виждаме само голи или полуголи мацки.)

Той все още не казва кои ще бъдат мъжете, защото селекцията от модели обикновено се пази в пълна тайна, но из Интернет се носят слухове за някои от дамите, като Heidi Mount, Natasha Polly и Magdalena Frackowiak.

Календара за 2011 ще бъде показан на 30 ноември в Москва пред 600 VIP гости.

3. Индийският Vogue се бори с предразсъдъците към тъмната кожа



На корицата на новия брой на Vogue Индия се появяват пет модела с тъмна кожа по бански костюми. Причината е, че търсенето на продукти за изсветляване на кожата е нараснало с 18% миналата година и се очаква да достигне 25% през 2010. В броя четем: „Всяко поколение си има своите митове за красота. Време е да разбием този.” Така е, модната индустрия най-лесно може да повлияе на проблемите свързани с всички наложили се с времето от нея "критерии" за красота и е хубаво, че все повече се на.

4. „Алекзандър МакКуин. Гений на едно поколение.”



Първата от многото книги за последния британски революционер, Алекзандър МакКуин, от Кристин Нокс ще се появи на параза от 7-ми май. Озаглавена “Alexander McQueen. Genius of a Generation”, тя проследява бележитата история на на Маккуин от детството му, рисуващ по стените на апартамента на родителите си в Лондон, до последната му невероятна, но недовършена колекция есен/зима 2010/2011.

Книгата ще съдържа 120 фотографии от провокативните му ревюта, които взривяваха въображението на модната индустрия. Може да я намериш тук.

5. “Parker Power”



Сара Джесика Паркър е просто прекрасна във Vogue САЩ. Сесията направо спира дъха и ускорява пулса. Казваме това, не защото Сара е вдъхновение, Кари ни е любима героиня, прекланяме се пред Vogue, Марио Тестино е велик, а роклите на Chanel, Dior, Vera Wang, Lanvin и Giambattista Valli сами разказват истории. Това се подразбира, а и често, когато имаш толкова много красиви творения на едно място, нещо се обърква.


Е, тази сесия не е някакво изключение, просто се е получила прекрасно и това е достатъчно.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 13 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.