Следва

Netflix показа трейлъра за новите серии на The Crown

„Само ние двамата“ в кината от 1 декември

Напрегнатата психологическа драма „Само ние двамата“ с Виржини Ефира и Мелвил Пупо в главните роли тръгва в разпространение по кината от 1 декември

Movies & TV преди 3 месеца

Осем години след като филмът й „Маргьорит и Жулиен“ беше в селекцията на фестивала в Кан, режисьорката Валери Донзели се завръща с ангажираната драма с елементи на трилър „Само ние двамата“, впечатляваща адаптация по роман на Ерик Райнхард!

„Само ние двамата“ (Франция 2023), 105 минути, оригинално заглавие: L’Amour et les Forêts; международно заглавие: Just the Two of Us. Жанр: игрален филм; драма, трилър. Сценаристи: Одри Диван, Валери Донзели.

Бланш среща Грег и решава, че е попаднала на идеалния мъж. Страстта помежду им е очевидна, те скоро се женят и заживяват заедно. Малко след това идилията се пропуква. Бланш е изолирана от близките си, особено от своята сестра близначка, и попада в капана на един обсебващ и непредвидим човек.

Сюжетът не се интересува толкова от съспенса и финала, които обикновено движат подобни драми. Фокусът е върху механизмите на контрол над другия, а също и върху съхраняването на увереността и способността да се наруши мълчанието. „Само ние двамата“ се гмурка в онези нюансирани зони на взаимоотношенията, където насилникът се колебае между нежността и насилието, a жертвата на психически тормоз се чувства принудена да направи компромис.

More from View Sofia

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 дни

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.