Следва

В неземнитете покои на Алесандро Микеле - Палацо Скапучи от първо лице

"Не исках да бъда актриса, но нещата се промениха": спомените и плановете на Дева Касел

Дева Касел за зимния брой на Gen V

Celebrities преди 3 месеца

19-годишната дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел участва в необичайна фотосесия и разказа в интервю как се вижда на 30, какво е научила от звездните си родители и какви конкретни цели си поставя за следващата година.

На снимките красивата и амбициозна актриса и модел позира за британския фотограф Ричард Бърбридж в тоалети на Dolce & Gabbana, Dior, Givenchy, Jacquemus, Maison Margiela, MSGM и прочее марки.

Дева се интересува от мода и фотография от много мъничка, но няма никакви планове да става актриса. И все пак, тази година Касел направи своя филмов дебют: участва в инди филма „Красиво лято“, а сериалът „Леопардът“ с нейно участие скоро ще бъде пуснат в Netflix.

"През по-голямата част от детството си не исках да бъда актриса. Всички ми задаваха този въпрос като дете, беше досадно и изобщо не си се представях така. С течение на времето обаче започнах да се интересувам все повече от киното и изживяванията, които то може да предложи“, разказва Дева.

Това, от което красавицата обаче се вдъхновява от дете, е моделството. "Разлиствах огромните модни книги на майка ми, които тя държи в къщата, откакто се помня. Всичко беше толкова красиво, спомня си Дева. - Знаех, че искам да работя в тази индустрия в някакъв момент от живота си, но определено не очаквах да харесам това занимание толкова много, а и да мога да си изкарвам прехраната от него".

През кратката си кариера, която стартира когато Дева беше много млада, едва на 14, тя успя да се появи на няколко престижни корици и да участва в ревютата на Coperni, Dolce & Gabbana и много други. Дева мечтае да продължи да си сътрудничи с големите модни марки и някой ден да създаде собствена колекция: „Една от целите ми е да създам собствена брандирана капсулна колекция и да пътувам по света, докато навърша 30 години.“

Младата актриса е научена да прави планове за десет години напред, да мечтае много и да се отнася с уважение към всеки от родителите си, които се развеждат, когато тя е на девет години.

"Те ме научиха винаги да гледам напред, винаги да се защитавам, винаги да бъда добра и винаги да помня, че чудесата са възможни. Има и много други неща, но същността е, че те ме научиха да се справям с неочаквани ситуации и да живея по собствените си правила, уважавайки останалите хора и околната среда."

За следващата 2024 година Дева си поставя следните цели: „Да взема шофьорска книжка, да посетя Япония и да прекарвам повече време със семейството си.“ Тя планира да отпразнува Нова година в Бразилия, въпреки че посочва Литва като любимото си място на Земята.

Припомняме, че Дева е най-голямата дъщеря на Моника Белучи и Венсан Касел. Двамата имат още една дъщеря, Леони, на 13 години. След развода Касел се ожени за модела Тина Кунаки, като в брака им се роди пак момиче - Амазони, 4. Наскоро Кунаки и Касел се разделиха, а 57-годишният актьор вече е във връзка с модела Нара Баптиста, с 30 години по-млада от него.

 

More Celebrities