Месечен ХОРОСКОП - Декември 2023

Astro преди 2 месеца

Времето лети и, още преди да е предупредило, донесе последния месец за годината - декември. Астрологическата равносметка за 2023 година е за една напрегната година, изпълнена с огромни промени - тенденция, която ще продължи и през 2024 година.

Следващите 30 дни попадат под влиянието на Слънцето в Стрелец, което пробужда философската страна на всички представители от зодиака - какво са постигнали? Какво могат още? Какво искат? Декември е като магическо заклинание, което дава възможност на плановете за идните 12 месеца да се осъществят.

Леки проблеми могат да възникнат около 22 декември, когато Слънцето ще премине под знака на Козирога. Възможни са закъснения и технически проблеми по време на път. С приближаването на коледните празници атмосферата може да стане още по-хаотична, затова е добра идея да предвидите и планирате предварително, давайки си време за реакция в случай на проблем.

Зимното слънцестоене на 21 декември и неговото влияние ще се усеща плътно до март следващата година, когато ще настъпи Пролетното равноденствие. То ще съвпадне с движението на Слънцето и ще събуди желанието за нови начала. Емоциите ще бъдат в синхрон с разума, което ще създаде благоприятна почва за растеж и развитие на мечтите ви.

Финално събитие за декември ще бъде последното пълнолуние за годината, което попада под знака на Рака и ще се случи на 26, вторник. Лунацията може да предизвика силен емоционален дисбаланс, но заедно с него ще донесе и ценна подхранваща енергия.

Кой ще се чувства най-добре през последния месец през 2023 година? Овните, Раците и Стрелците ще са на върха на енергийното поле. Овните ще разгърнат своя творчески потенциал, откривайки нови пътеки за развитие. Раците, от своя страна, може да срещнат сродната си душа или, ако вече са във връзка, да напишат своята собствена приказка на любовта. А Стрелците ще усетят как животът им се променя към по-добро и проблемите им се разпръснат един след друг.
 

Хороскоп

Още от Astro