Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 2

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 1

Отново е декември, отново остават само 24 дни до Коледа!

 

All About Life преди 3 месеца

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество!

Стартираме с DAY 1 и вълнуващото чувство на малки деца, защото тук са традиционните, пълни с малки красиви бижута Advent календари на NIVEA. Всички познаваме усещането с тръпнещи пръсти да отвориш прозорче след прозорче и в шепа да грабнеш по нещо специално, само за теб и единствено за теб. За лице, тяло, устни, ръце... За вас са 3 (три) броя от приказния Advent Calendar на Nivea, бюти брандът любим на баба, на мама, на нас - на всеки!

Той е сладка разкрасяваща мистерия за всеки влюбен в празниците и красотата, съдържаща всички нови топ продукти и класики на Nivea и ви очаква в инстаграм профила ни. Успех и Happy Holiday Season!

More All About Life

Takeaway.com отличи 17-те най-добри ресторанта в България

All About Life преди 19 часа

Кои са най-добрите ресторанти в България? Takeaway.com знае отговора! Победителите от Takeaway.com Awards 2023 година, избрани с гласове на потребителите, вече са ясни. Кой получи наградите в различните категории на регионално и национално ниво, разберете от следващите редове.

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.