Следва

Taste Sofia: Electro Camel

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 2

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 4 месеца

В следващите 24 часа играем за изключителния Lierac Premium Serum!

С изненадващата си двойна текстура, разработена с микрофлуидна технология, серумът и неговите 7300 микрокапсули съчетават свежестта на водата с комфорта на маслото. Основната формула включва технологията [F.G.N.], която цели трите ключови протеина-посланици в клетъчната младост за абсолютни антиейдж свойства.

Лабораториите за формулиране избраха папаин, ензим, извлечен от папая, за подобряване текстурата на кожата и усилване на нейната сияйност. И накрая, ниацинамид - за предотвратяване и коригиране на тъмните петна. Този обгръщащ и попиващ серум е идеален за всички типове кожа, дори и за чувствителна.

Един великолепен френски серум за блестяща кожа ще е за един от вас, който като нас обожава грижата за себе си и много иска да си достави доза класно удоволствие за Коледа 2023. 

Условието: отбележете в коментар поне един специален за вас приятел или любим човек, и добавете по едно красиво пожелание за Празниците, към самите себеси, към нас или към обичните хора. Победителя обявяваме в понеделник, 4 декември, точно преди подарък #3, за който ще издадем само, че е поредната сбъдната мечта, която ухае божествено!

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 6 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.