Следва

Изключителният Сантяго Канон Валенсия с първи концерт в България

Първият трейлър за "Домът на дракона" 2

HBO Max показа първия трейлър на дългоочаквания втори сезон на „Домът на дракона“.

Movies & TV преди 2 месеца

В едноминутния клип на зрителите се напомня за епичния финал на първи сезон, в който Ренира решава да обяви война между наследниците на Таргариен, известна като Танца на дракона.

"Няма по-мразена от Боговете война от войната между роднини. Няма по-кървава война от войната между дракони", ни казва трейлърът.


"Домът на дракона" Сезон 2: всичко, което знаем дотук


Новият сезон ще излезе през лятото на 2024 г. В ролите си се връщат Мат Смит, чийто образ на Деймън Таргариен получи възторжени отзиви от публика и критика, Оливия Кук, Ема Д'Арси, Ив Бест, Стив Тусен, Фабиен Франкел, Юен Мичъл, Том Глин-Карни, Соноя Мизуно и Рис Ифанс. Актьорският състав ще бъде попълнен и с нови имена: Гейл Ранкин щe изиграе Алис Ривърс, вещицата-кралица на Харънхъл; Абубакар Салим ще е Алина от Хъл, адмирал на Веларионите; Фреди Фокс - Гуейн Хайтауър; Саймън Ръсел Бийл - рицар Саймън Стронг.


Мат Смит като Деймън Таргериен

„Домът на дракона“ е базиран на книгата „Огън и кръв“ на писателя Джордж Р. Р. Мартин. Сериалът разказва историята на случилото се на измисления континент Вестерос приблизително 200 години преди събитията от Игра на тронове. Премиерата на "Домът на дракона" се състоя през август миналата година. Първият епизод привлече 9,9 милиона зрители по HBO и HBO Max.(Вижте още: "Netflix показа трейлъра за новите серии на The Crown")

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 дни

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.