Следва

Животът и кариерата на топ модела Амбър Валета

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 5

Ежегодният ни #XMASGiveaway, в който от 1 декември до Коледа, се превръщаме в Снежанки и подаряваме омагьосани с любов Коледни подаръци, ден след ден, до Деня на Рождество, е тук!

 

All About Life преди 2 месеца

В ден 5-ти от традиционния ни #XMASGiveaway, подаряваме 3 комплекта от изключително подходящата за зимно време хидратираща серия на американската дерматологична марка CeraVe. Всеки от 3-те комлекта съдържа:

Moisturizing cream - Хидратиращият крем с хиалуронова киселина и серамиди може да помогне при сухота и сърбеж, предизвикани от компрометирана кожна бариера. Той е подходящ дори и за много суха и чувствителна кожа и може да се прилага както на тялото, така и на лицето. Няма аромат и включва три основни серамида и хиалуронова киселина за ефективно хидратиране на кожата и възстановяване на защитната ѝ бариера. Кремът се отличава с патентованата MVE технология, чрез която през целия ден и цялата нощ се освобождават хидратиращи съставки за копринено мека кожа по-дълго време.

Moisturizing lotion - CeraVe Хидратиращ лосион е лек, неомазняващ хидратиращ продукт, който спомага за хидратиране на кожата и възстановяване на естествената ѝ бариера. Формулиран с три основни серамида и хиалуронова киселина, той също така включва патентована MVE технология за дълготрайна хидратация и лека, некомедогенна формула, която не запушва порите.

Moisturizing face lotion - Този лосион е продукт 2 в 1 - едновременно хидратира кожата и я предпазва от вредните лъчи. Основните му съставки са хиалуронова киселина, ниацинамид и серамиди, а специалната му некомедогенна формула не позволява запушването на порите и появата на несъвършенства, въпреки SPF. Предлагащ широкоспектърна защита от слънцето, хидратиращия крем за лице с UV защита SPF30 включва технологията InVibleZinc™ (микрофин цинков оксид) и се разпределя лесно и равномерно, без да оставя следи. Подходящ е за всеки тип кожа.

Условие: тагнете 3-ма души в коментар, и не само защото подаракът ни е за трима от вас и съдържа по 3 продукта, а и защото 3 за щастие винаги работи. 

More All About Life

Мхм, Micro-cheating и какво е това

All About Life преди 2 седмици

Откакто започнахме сегашната си връзки, с гордост можем да кажем, че не сме преживявали лично феномена „микро-изневяра“. Какво означава това? Къде вирее? И всичко ли е само… BS (bullshit)? Следва пълното обяснение на термина по-долу.