Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

The Mall отваря врати на 21 април с грандиозни събития, концерти и игри

Най-големият по площ търговски център в България ( 66,000 кв. м.) THE MALL, ще отвори врати за клиенти на 21...

Shopping преди 13 години

Най-големият по площ търговски център в България ( 66,000 кв. м.) THE MALL, ще отвори врати за клиенти на 21 април с наситена програма.

В продължение на цели пет дни разнообразни забавления, спектакли и специални предложения от многобройните заведения и магазини в мола очакват най-нетърпеливите клиенти. Само през първата седмица на откриването (между 21 и 25 април) множество изпълнители, артисти и аниматори ще предложат на посетителите възможността да се включат в различни игри, атракциони и състезания.

Многобройни атракции за посетителите се подготвят на откриването на търговския център. Виртуозно огнено шоу, фото забавление „Твоята усмихната снимка в THE MALL”, както и джаз концерти и специална игра за киноманите са само част от активностите.

Сред ключовите наематели на THE MALL е водещата световна верига за търговия на дребно Carrefour. С откриването на THE MALL веригата отваря своя първи хипермаркет в София.

THE MALL
е стратегически разположен на бул. Цариградско шосе и ще предложи на клиентите атрактивна концепция и многообразни забавления, заведения и магазини на водещи международни и български марки, включително кино комплекс „Арена” с 10 зали, ресторанти, боулинг, зона за забавление и творчество на деца, както и център за спортни и симулационни игри.

Магазини на водещи междураодни местни модни марки ще се позиционират в The Mall - Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Peek&Cloppenburg, GAP, HUMANIC, Sephora, Douglas, Marks & Spencer, Esprit, Nike, Adidas, Etam, Seven Seconds, Palmers, Benetton, New Yorker, Motivi, Elizabeth, Puma, Mango, Terranova, Oviesse, Calliope, Andrew’s man, Mexx, Guess, Capasca, Sisley, Camel, Deichmann, Furla, Max Mara, Geox, Lacoste, Marlboro Classic, Playlife, Intersport и още много други ще те посрещнат с пролетни колекции и многобройни паркоместа за посетителите.

THE MALL отваря врати на 21 април, сряда.

 

More Shopping