Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 6

Реверанс към Даяна: Ема Корин от Хари Ламбърт и култовият костюм

Поклон пред духа и модния усет на Принцесата на народа и аплауз за Ема Корин: за усилието, мисълта и емоционалния финес, с който звездата отдаде почит на отишлата си, но незабравена Даяна. Появата се случи в самото навечерие на премиерата на последните серии от продукцията на Netflix The Crown ("Короната").

 

Celebrities преди 2 месеца

Смело, елегантно и внушаващо респект, облеклото на Ема Корин е своеобразен съвременен реверанс към принцеса Даяна. Поводът - финалното събитие за The Crown, Сезон 6

Корин избра бяло двуредно сако от Miu Miu, което "звучи" супер шик с добавените към него бяла оксфордска риза и черна папийонка (вижте още: Модата като начин на изразяване или просто Ема Корин). 

Корин надгражда идеята и я интерпретира безпогрешно индивидуално, като добавя пола от прозрачен материал под сакото вместо панталон. Прозирните черни ръкавици, черните чорапи до коляното и платформите Mary Janes неутрализират чувственото усещане на полата. Страхотният усет, който Корин има за обличане, съчетан с перфектната й, много слаба фигура, правят екзотичната красавица лидер в съвременната мода, в частта, в която я виждаме върху звезди от световна величина (вижте още: Цялото интервю на Ема Корин (ТЕ) за Vogue - закачливи, флуидни и готино облечени). 

Визията на Корин на червения килим e дело на нашумелия стилист Хари Ламбърт, който се вдъхновява от белия костюм, носен от принцеса Даяна по време на посещението й в Италия през пролетта на 1985 г.

Корин, която се превъплъти в образа на принцеса Даяна в сериала "Короната", се сбогува с нея с тази своя стилова изява. Не се сещаме за по-перфектен последен поздрав. 

More Celebrities