Следва

Ванеса Хъджинс, Коул Тъкър и тяхната тропическа сватба

Moët & Chandon: любимите искрящи балончета празнуват 280-ти рожден ден

Пищен празник в чест на най-известното шампанско в света  

All About Life преди 2 месеца

Moët & Chandon отбеляза своята 280-та годишнина в Белград. Ексклузивното събитие се проведе в Cabaret Club Lafayette под мотото Celebrating Life since 1743.

Историята на Moët & Chandon е дълга нишка от интересни факти и увлекателни случки. От кралски дворове и червени килими, през легендарното Studio 54 и до грандиозни спортни събития - марката обединява хората във вълнуващите и специални моменти от живота.

Рожденият ден на Moët & Chandon е честван в Сидни, Ню Йорк, Токио, Париж и Лондон, а тази година домакин на партито беше Белград, който посрещна над 350 гости от 15 държави. 

Програмата на събитието беше интересна, разнообразна и детайлна. Шоуто започна с различните периоди от историята на Moët & Chandon и традициите в изкуството на празнуването - на жените, на красотата, на спорта, на живота. Кратката историческа разходка бе последвана от визуални и танцови изпълнения, под артистичното ръководство на Милан Громилич, арт директор на Lafayette. За музикалната атмосфера се погрижи звездата на вечерта - джаз певицата Лена Ковачевич.

„В продължение на почти 3 века Moët & Chandon е предпочитаното шампанско за отбелязване на значими събития, както в исторически, така и в личен план. Тази вечер беше страхотен момент, както за марката, така и за целия регион на Централна Европа. Имахме невероятната възможност да отпразнуваме 280-тата годишнина на марката в Белград, като поканим нашите партньори, колеги, приятели и уважавани членове на Moët Society - общност от избрани влиятелни личности, които споделят ценностите на бранда - величие, щедрост и елегантност. Надявам се, че всички наши гости са разбрали нашето ключово послание от тази незабравима вечер, а именно, че животът е пълен с възможности за празнуване.“ - каза Nóra Szegedi, бранд мениджър на Moët Hennessy за Централна Европа.

Сред звездните гости на празненството бяха популярни личности от света на шоубизнеса и изкуството в Сърбия, като Мая Николич, Даниела Бузурович, Брана Антович, Бошко Яковлевич, Ненад Радуевич, Йелена Блечич, Милош Надаждин и много други.

Черешката на вечерта беше дегустация на Moët & Chandon Grand Vintage, реколта 2004, поднесено в ексклузивни 3-литрови бутилки Jeroboam. Това е лимитирана серия, отлежала 15 години и произведена в точно 280 бутилки, за да отбележи важната годишнина. Този вид шампанско e олицетворение на ценностите на бранда и е перфектната комбинация от зрялост, комплексност и харизма.


 

More All About Life