Следва

Cruise

Имам шанс да се родя стартира по радио N-JOY от днес

На 20 април в ефира на радио N-JOY стартира национална, социална кампания „Имам шанс да се родя”, която има...

преди 13 години

На 20 април в ефира на радио N-JOY стартира национална, социална кампания „Имам шанс да се родя”, която има за цел да информира слушателите за всичко свързано с ин витро процедурата, ранната менопауза и останалите проблеми около забременяването.

Консултант по всички въпроси, част от които ще бъдат теми в специализирана рубрика, обособена в сутрешното шоу на радио N-JOY, ще бъде доктор Владимиров от Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София".

В продължение на шест седмици д-р Владимиров и „Сутрешният екипаж на радио N-JOY” ще се обсъждат предпоставките и възможностите за зачеване ин витро и ще коментират мнения на слушателите от специално изградения за кампанията микросайт.

Идеята на тази кампания е, посредством професионализма и опита на лекарите от Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София" и ефира на радио N-JOY, да се постави началото на една социално отговорна инициатива за компетентно здравно информиране на българската жена за проблемите, до които може да доведе липсата на информация.

В края на съвместната кампания, радио N-JOY и Медицински център по репродуктивна медицина и оплождане ин витро "София" ще изберат една жена, взела участие във форума на националната кампания „Имам шанс да се родя” и след прецизно диагностициране на проблема за ненастъпване на бременност, ще й дадат възможност за безплатна ин витро процедура при д-р Владимиров.

Всеки вторник между 9 и 10 ч в ефира на радио N-JOY.
 

More from View Sofia

More