Следва

Chanel Métiers d'art 2024 в Манчестър: туид, пост пънк и Манчестър Юнайтед

Недискретният чар на пайетите: най-готиния парти избор този декември

Декември е месецът с най-много сбирки, партита и коктейли. Голямата грижа за всяко събитие в празничния месец е, разбира се, „какво да облека“.

All fashion преди 5 месеца

Тоалетът за подобни поводи си има собствени правила, най-важното от които е: достатъчно забележим, но не прекомерен. Материалът, който ще реши този проблем най-лесно и чудесно, са пайетите. Достоен представител на категорията "фин блясък" и достатъчно универсален, за да бъде включен в ежедневните ни визии, пайетеният текстил е отлично решение за елегантна визия, ориентиранаа към тържествен или официален повод. Ето защо сме убедени в твърдението си, а примерите ни са от пистите на последните дефилета и вдъхновяват от първо виждане > 


16Arlington

Първата марка, която с удоволствие разглеждаме, е 16 Arlington. Тяхната колекция S/S 2024 включва поли с пайети в различни дизайни и цветове. Тайната за безпроблемно носене на вещи, които на пръв поглед изглеждат трудни за оформяне, тук е изненадващо проста. Пищността на пайетите е неутрализирана с помощта на бяла риза, която с основание наричаме базата на базисния гардероб. Добавяйки кокетно късо палто, оформяме абсолютно перфектната парти визия.

Притеснява ви декемврийският мраз? Ок, добавяме плетиво. Това, което трябва да имате предвид и тук е, че цветът и силуетът трябва да бъдат възможно най-класически. 16Arlington предлага сиво и тъмносиньо, за да балансира външния вид.


Gucci

Формулата не се променя, ако предпочетете топ с пайети. Идеята е да премахнете възможно най-много детайли от останалите елементи. Колекцията F/W 2023 на Gucci включва визия, която съчетава топ с пайети и чувствена сатенена пола тип молив. 

Nensi Dojaka

Ненси Доджака, която привлича вниманието с разнообразие от вечерни облекла, представи рокля с пайети, достатъчно дълга, за да покрие глезените. Що се отнася до цвета, най-доброто тук е класическото черно. От само себе си се разбира, че върви добре с макси палто, но можете да използвате и умерено ежедневна връхна дреха, например овърсайз блейзър. Тъй като теорията за успеха на „грешното връхно облекло“ става все по-убедителна, сега е подходящият момент да носите рокля с пайети.


№21

Благодарение на Кейт Мос, слип роклята се превърна в първия елемент, който идва на ум, когато мислим за „секси парти визия“. Колекцията S/S 2024 на Numero Ventuno включва плъзгаща се рокля с пайети. Стига да съчетаете разголената горна част с плътни мини панталонки, вероятно незабавно ще се превърнете в звездата на партито.


№21

По стечение на обстоятелствата в колекцията на Numero Ventuno се появи и рокля с пайети в цвета на 2024 „прасковен мъх“. Единственото, което ни разочарова е, че слип роклята в най-актуалния нюанс все още не е пусната официално в продажба, което не пречи да вдъхновява силно. 

More All fashion