Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 11

Прасковен мъх: цветът на 2024

Традиционно декември е месецът, в който Pantone обявява цвета на следващата година.

 

All About Life преди 7 месеца

За 2024 известната компания избра Peach Fuzz: „В търсене на нюанс, който отразява нашия вроден копнеж за близост и връзка, избрахме цвят, който излъчва топлина и модерна елегантност. Нюанс, който резонира със състрадание“, споделиха от Pantone.

Цветът на годината, определен от Pantone, има голямо влияние не само в модата и козметиката, но и във всички други отрасли на индустрията. Pantone е една от най-големите компании в индустрията, известна със системата си за стандартизация на цветовете.

„Peach Fuzz е прасковен нюанс, който носи усещане за нежност и предава послание за грижа и споделяне, общност и сътрудничество. Peach Fuzz е дар за сетивата, който създава симбиотична връзка между нашите вкус, зрение, тактилност и обоняние“, пишат от Pantone в профила си в Instagram. Ние го намираме за сложен нюанс, който изисква внимателно вглеждане в детайлите на облеклото и много дискретен чар при смесването му с други цветове. Но примерите, които прилагаме тук, директно взети от подиума и гардероба на големите в модата, говорят за откровена нежност и безкрайни възможности при носенето на този прасковен мъх, внушаващ спокойствие, добро настроение и елегантност.  

More from View Sofia

Напред към бъдещето: дрехите на 2024-та, които носим веднага

All fashion преди 11 месеца

Разгледахме отблизо част от колекциите за междинния зимно-пролетен сезон на 2024-та, наречени Resort, за да знаем, и ние, и вие, кои са тенденциите на бъдещето. Днес се замисляме можем ли да впрегнем част от тях в гардероба си сега, в точно този августовски момент. Ами, можем, факт 

Мис Франция 2024 и късата й коса: дилеми, критики, приветствия

All About Life преди 6 месеца

Новата Мис Франция, 20-годишната студентка по математика Ева Жил, беше критикувана заради късата си прическа и андрогинен външен вид, а журито бе обвинено във вокизъм ("идеология на пробуждането" или осъждане на расовата и социална дискриминация - бел.ред.).

More All About Life