Следва

#ViewSofiaXMASGiveaway DAY 21

Дева Касел блондинка в нова фотосесия

Все по-фотогенична, дъщерята на Моника Белучи и Венсан Касел, моделът Дева Касел, прави тази фотосесия професионално и ефектно

Celebrities преди 3 месеца

Вече световноизвестното непо бебе позира за Аксел Джоузеф в образа на бляскава поп звезда от 2000-те.

На снимките виждаме 19-годишната Дева като блондинка с дълга коса и в рокля с цепки и палто с кожена гарнитура. На друг кадър хубавицата на мама Моника позира във винилов топ и микропола, комбинирани със синя перука.

Бащата на модела, френският актьор Венсан Касел, не сдържа емоциите си и остави възторжен коментар под снимките на дъщеря си в Instagram. „Мама Миа!“ — написа актьорът, добавяйки емотикони на пламъци и сърца.

Дева Касел продължава да завладява модната индустрия: тя си сътрудничи с много известни марки и краси кориците на списанията. В скорошно интервю за Gen V моделът призна , че се интересува от мода и фотография от дете и никога не е планирала да стане актриса. „Знаех, че искам да работя в модната индустрия в някакъв момент от живота си, но определено не очаквах да я обичам толкова много и да мога да си изкарвам прехраната от това.“

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 14 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 11 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.