Следва

Еуфория в обувки

Мода от червения килим. Стилистичен разбор на звездните рокли и вратовръзки

Деликатно изчакахме голямата истерия около Мисия Лондон да се поуспокои и най-после да...

All fashion преди 13 години

Деликатно изчакахме голямата истерия около Мисия Лондон да се поуспокои и най-после да ти споделим какво всъщност се случи на червения килим на 13 април вечерта и как родните звезди се оплетоха в мрежите на модните повели.

Каквото и да си говорим, дали заради лошото време, или поради други необясними фактори, бляскавият червен килим не бе съвсем бляскав, говорим в модно отношение.

Оттук, разбира се, последваха много, но все резонни въпроси. Имат ли българските звезди истински маниер на такива? Доколко знаят какво е подходящо за червения килим в моден аспект? Знаят ли нещо за добрия, съобразен със събитието стил и т.н и т.н...

Далеч не става въпрос за това, какви неоспорими актьорски качества притежават. Няма да говорим и за филма, който разби всички рекорди само в първата си седмица по кината. Не!...

Чисто и просто един кратък разбор на това кой, какво и защо, по дяволите, облече тогава.

Естествено, не видяхме господа с папийонки, красиви черни костюми и семпли бели ризи, както подобава за премиера и червен килим, макар и български. Не видяхме и красиви рокли, което ни накара да се замислим какво не е наред.

Все пак филмът и премиерата му заслужаваха да бъдат уважени със стил. Искаше ни се след всеки да си казваме “Nice, ah?”. Е, казахме го, но само веднъж. ОК, най-много два пъти.

И въпреки всичко, визията на знайни и незнайни, родни и чуждестранни звезди по червената пътека не би могла да попречи на успеха на филма, както и се оказа. 

Гледай Мисия Лондон по кината, ще се забавляваш много!

 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.