Седмичен ХОРОСКОП - 25.12 - 31.12

Astro преди 3 месеца

2023 премина пред очите ни толкова бързо, че дори не ни се вярва. Астрологичната равносметка за изминалите 365 дни е следната - всички зодиакални знаци се сблъскаха с леки ретроградни сътресения, но и се насладиха на много нови преживявания, усмивки и щастливи моменти. За щастие, последната седмица на годината е изпълнена с късмет, тъй като планетите се подреждат в перфектен хармоничен синхрон.

Пълнолуние в Рак - известно още като Студена луна - изгрява един ден след Коледа, а именно на 26 декември. От всички лунации през 2023 година тази е една от най-красивите и подарява на знаците късмет и перспективи за дългосрочни успехи. Сега е моментът да осъзнаете какво сте постигнали през изминалите 52 седмици, но и какво искате да ви се случи през предстоящите.

Финалните седем дни на 2023 година ще донесат вълнения на Раците, Везните и Рибите. Раците ще се почувстват така, сякаш Вселената чува мислите им и изпълнява всичките им желания. Везните ще получат вълнуващи новини, обещаващи напредък в кариерен план, а Рибите ще изпитат толкова радост, че ще се върнат в детските си години. 

А какво предвещава астрологичният Дядо Коледа на всички зодии, разказваме подробно в последния седмичен хороскоп за годината >>>
 

Хороскоп

Още от Astro