Астро 2024: най-значимите влияния и особено Плутон във Водолей

Astro преди 3 месеца

2024 година повдига завесата на началото на следващата ера на Водолея. Най-значимото планетарно движение за годината ще се случи на 20 януари, когато Плутон ще премине под влиянието на този въздушен знак. В този период целият зодиак ще преживее астрологичен катарзис, който ще насочи вниманието към нуждата от обща колективна работа в името на по-доброто бъдеще. Плутон ще бъде ръководен от пленителното влияние на Водолея през следващите две десетилетия, запазвайки интересната си енергия до 2044 година.

Докато погледите ни са вперени в движението на планетата джудже, останалите небесни тела също изискват необходимото им внимание. На 20 април Юпитер ще попадне под знака на Телец и ще съвпадне с позицията на Уран. Този изключително рядък аспект има потенциала да служи като повратна точка в живота. Възползвайте се от момента, за да изследвате възможностите за подобряване на вашето ежедневие, комфорт и стабилност и бъдете готови да приемете щастливите инциденти по пътя си.

На 23 май Нептун ще навлезе в Риби, с което ще подкани всички зодиакални знаци да се съсредоточат върху важните въпроси в живота, свързани със семейство и приятели. Това е идеалното време за обмяна на идеи с хора, на които имате доверие, и планиране на следващия ви житейски ход. Бъдете готови да последвате въображението си, за да реализирате успешни проекти.

Само два дни по-късно, на 25 май, Юпитер отново ще промени местоположението си и ще попадне под знака на Близнаци. На астрологичен език, това означава, че зодиите могат да се сблъскат с доза хаос и липса на концентрация, но в същото време ще получат възможността да изследват потенциални бъдещи успехи.

Подвижният Юпитер ще продължи пътешествията си и на 19 август ще образува квадратура със Сатурн в Риби. Тази позиция на планетите ще ви мотивира да се освободите от негативните черти на характера и поведението си. Това е моментът, в който ще можете да се поучите от грешките си, за да се насочите към едно по-светло бъдеще.

А каква ще бъде 2024 за всеки знак, разказваме надолу и в пълни подробности в следващите дни >>>
 

Хороскоп

Още от Astro