Месечен ХОРОСКОП - Януари 2024

Astro преди 3 месеца

Добре дошли в новия месец, в новата година и в новата епоха! Следващите 366 дни пристигат с обещаващ старт, включващ Слънцето в Козирог, което плавно променя местоположението си и навлиза във Водолей, а заедно с него и Плутон определя мястото си за следващите две десетилетия под знака на Водолея! Иначе казано, планетите се подреждат като разнообразен плейлист, където меланхолични балади и весели мелодии рязко се преплитат, създавайки нетипична космическа атмосфера.

На 1 януари Меркурий прекратява миналогодишния си ретрограден период и носи добри новини за комуникацията и взаимоотношенията между зодиите. Ако сте отлагали важни споразумения, покупки или документи, сега е точният момент да приключите тези ангажименти и да извлечете максимална полза от тях.

На 26 януари и Уран ще прекрати обратното си въртене, като с това ще сложи край на периода на ретроградност на всички планети до 30 март, превръщайки януари, февруари и март в едни от най-продуктивните месеци през цялата 2024 година!

На 4 януари Марс навлиза в Козирог, с което напомня, че в началото на всяка нова декада трябва да впрегнете усилията си и да преследвате целите си, за да продължавате да се развивате. Вашият апетит за успех ще бъде особено засилен между 14 и 20 януари, когато Слънцето ще активира властолюбивия Плутон.

Въпреки стремлението обаче, не забравяйте, че е от съществено значение да държите очакванията си в реалистични граници, за да не останете разочаровани, когато свръх стремежите ви не се осъществят.

В четвъртък, 11 януари, се очаква и първото новолуние за 2024 година, попадащо под знака на Козирога. Това е едно от най-обещаващите лунни събития на годината, което ще насърчи реализацията на вашите кариерни и бизнес цели.

Бъдете готови за генерални промени не само в живота, но и в заобикалящата ви среда около 20 януари, когато Слънцето и Плутон ще се срещат в знака на Водолея. Това ще донесе забележително изместване на обществените нагласи и все повече хора ще се стремят към личностна свобода и индивидуалност.

За финал, месецът приключва с пълнолуние в Лъв на 25 януари. То ще внесе глътка свеж въздух в планетарна атмосфера и ще позволи на всички представители на зодиака да си починат. Без значение дали плановете ви включват специално събитие, обикновена вечеря с приятели или непретенциозна среща на по питие, разрешете си да се отпуснете и се насладете на момента.

А какво очаква всеки знак, подробност по подробност, разказваме >>>
 

Хороскоп

Още от Astro