Седмичен ХОРОСКОП - 08.01 - 14.01

Astro преди 3 месеца

Може да е едва втората седмица на 2024 година, но Космосът не губи време и плавно връща всички представители на зодиака към реалността, работата, училището и живота. Това е продиктувано и от планетарната обстановка. На 11 януари предстои първото новолуние за годината под влиянието на земния Козирог, което ще акцентира върху темата за зрелостта в емоционален и физически план. Сега е подходящото време да преосмислите мечтите и да се уверите, че те все още са значими и актуални за вас.

Възможно е да насочите мислите и действията си към откриването на ментор. Търсенето на някой, който е вдъхновение за това, което искате да постигнете, е от съществено значение. Така пред вас ще се открият отговорите на важни въпроси, които да ви позволят да се развивате.

Седемдневката предлага отлични възможности за развитие на Овен, Рак и Козирог. Прозренията относно професионалния живот, целите и обществения имидж ще откроят множество възможности пред Овните. Раците ще усетят, че сърцето им копнее да се съсредоточи върху взаимоотношенията в живота им. Текущите им връзки могат да се задълбочат, а заедно с това да създадат и нови полезни запознанства. За Козирозите, този период ще бъде ключов за по-доброто разбиране на себе си и формирането на ясна представа за живота, който искат да водят.
 

Хороскоп

Още от Astro