Следва

Trend Report: "дупчести материи"

Вчера Бойко Борисов сряза лентата на THE MALL, днес хиляди души чакаха пред вратите му

Огромно количество хора се събра още през първия час от откриването на най-големия търговски център в...

Shopping преди 13 години

Огромно количество хора се събра още през първия час от откриването на най-големия търговски център в България.

Още в 8:00 сутринта пред вратите на най-новия мол на Цариградско чакаха над 2000 души - млади и стари, държаха балони в ръце и се бутаха на входа, нетърпеливи да видят грандиозното архитектурно чудо.

Още от вчера откриването на THE MALL се превурна в събитието на София и лично Премиерът Бойко Борисов се появи, за да пререже лентата, заедно с френския посланик.



От днес можеш да посещаваш новото място в София, но нашия съвет е да изчакаш голямата еуфория да премине, преди да се озовеш в средата на тълпа любопитни граждани.



THE MALL е стратегически разположен на бул. Цариградско шосе и предлага на клиентите атрактивна концепция и многообразни забавления, заведения и магазини на водещи международни и български марки, включително кино комплекс „Арена” с 10 зали, ресторанти, боулинг, зона за забавление и творчество на деца, както и център за спортни и симулационни игри.



Магазини на водещи международни и местни модни марки ще се позиционират в The Mall - Zara, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Pull and Bear, Peek&Cloppenburg, GAP, HUMANIC, Sephora, Douglas, Marks & Spencer, Esprit, Nike, Adidas, Etam, Seven Seconds, Palmers, Benetton, New Yorker, Motivi, Elizabeth, Puma, Mango, Terranova, Oviesse, Calliope, Andrew’s man, Mexx, Guess, Capasca, Sisley, Camel, Deichmann, Furla, Max Mara, Geox, Lacoste, Marlboro Classic, Playlife, Intersport и още много други ще те посрещнат с пролетни колекции и многобройни паркоместа за посетителите.

 

More Shopping