Седмичен ХОРОСКОП - 15.01 - 21.01

Astro преди 2 месеца

През тази седмица се наслаждавайте на последните дни от сезона на точния, прагматичен и настойчив Козирог и насочете вниманието си към изграждането на финансова независимост. Вдъхновете се от енергията на земния знак и мобилизирайте необходимите усилия, за да създадете своя собствена рецепта за успех: нотка независимост, капка упоритост и щедра доза от убеждението, че заслужавате само най-доброто.

Положителните преживявания през следващите 7 дни са гарантирани и от едновременното преместване на Слънцето и Плутон във Водолей на 20.01., което със сигурност е една далеч по-симпатична позиция, особена за драматичната планета джудже, чиуто движение по небето е едновременно най-бавното и най-значимото, отколкото престоя му в Козирог в последните 20 години. Случки и ситуации, които са ви изглеждали невъзможни до декември 2023, очертават на хоризонта своето появяване. Моментът е много подходящ да наострите сетивата, да усетите промените около себе си и да заложите основните планове за годината си. 

Третата по ред седмица от януари ще бъде ключова за Лъв, Скорпион и Водолей. Лъвът ще получи прозрение относно естеството на взаимоотношенията си и това ще му помогне да осъзнае личностните си потребности. Скорпионът ще открие нови възможности за промяна в личния живот, семейството или дома. А Водолеят ще преследва мечтите си без да се страхува от евентуални препятствия по пътя.
 

Хороскоп

Още от Astro