Следва

Седмица на мъжката мода в Милано: Docle & Gabbana Fall 2024

Кой какво облече на червения килим на Critics Choice Awards 2024

Червено-черна модна атмосфера на Наградите на критиката 2024.    

All fashion преди 3 месеца

По това време на годината Холивуд е безкраен парад от награди и бляскави церемонии, на които най-изявените в киното получават заслужено признание за работата си през изминалите 12 месеца. Кулминацията на този богат низ от събития, разбира се, са Оскарите, който очакваме на 11 март. И, макар и заклети фенове на седмото изкуство, интересът ни към него понякога бледнее пред модния ни ентусиазъм. Затова днес разглеждаме подробно визиите на звездите от наградите Critics Choice Awards 2024, които се проведоха в неделната вечер в грамадния хангар на летището в Санта Моника, място, използвано последно по същия повод през 2020 г.

Марго Роби в Balmain

Само споменаването на "Critics Choice Awards" връща в съзнанието ни образът на Зендая, която през 2020 избра розов метален топ на Tom Ford, изваян точно по формата на тялото ѝ. Сещаме се и за миналогодишната визия на Ел Фанинг, която се появи в разкроена и нарочно деструктурирана рокля на Alexander McQueen. Истинско модно пиршество!

Dua Lipa в Prada

Тази година, актьорите от “Барби”, “Убийците на цветната луна” и “Опенхаймер” не само продължиха, но дори задминаха еклектичния блясък на "Златните глобуси”. Кой какво облече, разказваме подробно в галерията горе >>>
 

More All fashion