Следва

Журналист на БНТ ще замести Митко Павлов на мястото до Ани Цолова

Една от най-готините стилни дами, снимани за Sofia Street Style, със своя изложба в София

Една от най-готините дами...

Events преди 13 години

Да откриеш собствена изложба винаги е едно малко предизвикателство. Да подбереш правилното място правилните творби, всичко което трябва да е на мястото си в точно определен момент.

Една от най-готините дами, снимани за SofiaStreetStyle и събрала над 60 положителни коментара направи своя изложба, на която ViewSofia бе специален гост.

И да си призанем честно, бяхме приятно изненадани да надникнем във въображението на художничката и жена със страхотен вкус и усет към модата Христина Кехайова(Тодорова), чрез нейните живописни творби, показани снощи в галерия Максим на ул. Ломска 1.

В шестата си поред самостоятелна изложба ас.д-р Христина Кехайова (Тодорова) показва своя поглед към модерното и към света изобщо чрез 7 живописни творби, специално селектирани за изложбата.



Творбите са забележителни като техника и стил, според думите на известния изкуствовед доц. д-р Галина Лардева, която откри изложбата. В тях се преплита графичното начало с живописната цветност, създаваща пространство.

На по чаша хубаво вино и с прекрасен тоалет, направен специално за случая, авторката на картините посрещна приятели и гости сред които някои от големите светила в българската опера и изобразително изкуство.



Изложбата живопис на Христина Кехайова (Тодорова) можеш да посетиш до 17-и май в Галерия Максим на ул. Ломска 1.

Побързай, заслужава си. 
 

More Events

Изложбите в София: светско монументално изкуство или 125 години от рождението на Дечко Узунов

Events преди 1 месец

Дечко Узунов и днес продължава да привлича вниманието на изследователите с многобройните си творчески проявления. Освен в областта на изящното изкуство той се изявява и в монументалното. Разработва редица проекти в различни направления, вкл. стенописи, мозайки и витражи.