Следва

Пак самичък: Джейкъб Елорди скъса с Оливия Джейд

Внучката на Борис Елцин Мария Юмашева повтори майка си

Внучката на първия руски президент Борис Елцин Мария Юмашева повтори фотосесията на майка си Татяна Юмашева, направена преди 41 години, по случай нейния рожден ден. Днес дъщерята на Елцин навършва 64, а Мария сподели снимките, на която и двете са на по 20 и малко, в Instagram. 

Celebrities преди 2 месеца

Мария Юмашева се интересува от фотография, точно като новото си гадже Глеб, син на руския политик Борис Березовски, който напусна Русия през 2000-те години и заживя във Великобритания, където по-късно почина.


Татяна и Мария Юмашеви

В началото на декември 2022 г. стана известно за раздялата на Юмашева с футболиста Федор Смолов след три години връзка. Твърди се, че причината за раздялата е политическата позиция на Смолов, който подкрепя руската война в Украйна. Твърди се, че Юмашева е казала на Смолов, че не иска „да бъде с човек, който подкрепя случващото се“. След раздялата Юмашева се установи в Лондон, където скоро започна новия си любовен роман. Момичето е артистично и талантливо, ще следим артистичните й изяви. 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 18 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.