Следва

Кандидатките за Мис България в трескава подготовка преди конкурса

Грим съвети за абитуриентския бал. Топ гримьорът Слав Анастасов

При срещата ни с топ гримьора Слав Анастасов, малкият ни експеримент с грима се превърна в истински...

Hair преди 14 години

При срещата ни с топ гримьора Слав Анастасов, малкият ни експеримент с грима се превърна в истински майстoрски клас за абитуриентки.

Оказа се, че един от любимите ни гримьори, винаги взима присърце идеята да показва на младите момичета как не трябва да изглеждат на най-бляскавото събитие в живота си и реши сам да ни разкаже за концепцията на своя макияж:


"Когато говорим за вечерта на бала, имаме предвид, че той е един вид житейски вододел, но не само.... В частния случай става дума за „стилистичния“ вододел между тийнейджърската възраст и зрялата. Тук не иде реч за менторски савети и високопарни реплики относно грима - само за практиката!

В условията на финансова криза (какво клише!) световните модни брандове генерално минимализираха креативния си продукт,дори онези, популярни с некомерсиалните си и новаторски творения. Всичко в момента е подчинено на практичността.

Не мога да скрия задоволството си, че една такава „криза“ може да сложи нещата в ред дори на нашата географска ширина по отношение на естетиката за грим! Среда, основно доминирана от вече официализираната чалга култура, мисля ,е дошло времето за ревизия на вкусове и ценности! И ето моментът на конкретните съветти, за които черпя от собствения си дългогодишен опит.

Малка е вероятността на тази възраст да имате адекватно мнение и отношение спрямо собствения си имидж (изключенията са рядкост, но ги има). Моят съвет е да се придържате към класиката. Под класика моля да ме разберете правилно.Тя изключва модните сесии в списанията, които свободно интерпретират теми и вдъхновения от модният свят.

Да кажем, че най-адекватно е да следите любимите си звезди, заснети на червен килим. Там излишък от креативност няма, класиката е на почит, естествената красота е на почит. Под „естествена красота“ разбирай всичко, което може да допринесе за естествена и красива визия. Тук ще вложа още един коз - тази вечер е от онези важни събития наред със сватбата, от които най-ярък спомен остават снимките! Мили момичета, представете си ситуация след например 10 години, когато чалга визията отдавна няма да е модерна, а вие гледате снимките си!!!! Нали не искате да се почувствате в неловка ситуация ,да не кажем засрамени?????



Затова: заложете на максимално естествената визия,която е само в помощ на естествената ви красота. Доверете се на продукти, които са създадени да спестят ненужни грижи и да постигат максимален ефект. Съвети за основните стъпки при гримирането може да намерите навсякъде.

Аз ще ви споделя само две от моите „малки тайни“ при макияжа във вашия случай! За незабравими мигли аз лично не се ограничавам само със една спирала. Първо използвам FALSE LASH EFFECT за страхотен обем. Когато съм убеден че съм постигнал основната идея, прибягвам до LASH EXTENSION EFFECT на MAX FACTOR! Резултатът е зашеметяващ! Първата е за обем, а втората за видимо удължаване, вярвайте ми, инвестицията си заслужава!

И последно:
за да не ви занимава идеята във кой момент сте с червило за снимките и в кой не, доверете се на Lipfinity Colour&Gloss! Това е червилото със дълготраен ефект. В началото полагате само равномерен слой от първата стъпка, чакате 60 секунди, след което нанасяте глос за блясък, в чантичката носете само глоса!

Повярвайте цвят винаги ще има, докато не го изтриете!

Страхотни преживявания на бала момичета, бъдете себе си и дерзайте!!!!

Ваш Слав!" 

Още новини за абитуриентския грим:

Грим тенденции за абитуриентския бал. Топ гримьорът Ива Трифонова от Dior

 

More Hair