Седмичен ХОРОСКОП - 05.02 - 11.02

Astro преди 2 месеца

Ако от известно време се опитвате да отгатнете какво, за Бога, се случва с даден човек/ситуация/възможност, бъдете сигурни, че до края на тази седмица ще успеете да получите своя отговор. Силната космическа енергия около нас внезапно ще се забави, подобно на свръхбърз автомобил, който набива спирачките точно навреме, преди да катастрофира. Трябва да бъдем благодарни за тези планетарни смущения, които ни помагат да разберем истината и да пречистим съзнанието си.

Срещата между Меркурий и Плутон в понеделник ни предоставя свежа доза информация, относно теми и проблеми, които са ни тревожили в последните седмици. Едва след като осъзнаем тяхната същност, пред нас ще се разкрият чудесни възможности. Един съвет от нас обаче - бъдете внимателни, защото не всичко, което изглежда обещаващо, в действителност е.

Седмицата достига своята кулминация с новолунието във Водолей на 9 февруари. Луната в квадратура със своя планетарен управител - Уран, ни подсказва, че трябва да очакваме неочакваното. Сега е моментът за ново начало и значителен личностен напредък, които да доведат до правилната дестинация.

Най-умели управители на съдбата си през тази седмица ще са Телецът, Лъвът и Водолеят. Телецът ще преразгледа посоката, в която направлява живота си. При Лъва ще настъпи промяна във взаимоотношенията, а Водолеят ще открие яснота, която да му помогне да вземе правилните решения.
 

Хороскоп

Още от Astro