Следва

Ново гурме предложение в бизнес класата на Air France за полети на къси разстояния

Кристина Агилера с фигура на момиче и „изключително слаба“ Кели Озбърн на наградите Грами или всички говорят за „Ozempic“

Раздадените снощи в Лос Анджелис поредни награди Грами, възбудиха всички, както с имената на наградените, така и с имената на пропуснатите, с великолепния стил начервения килим на някои и спорния моден изборв на други, с интимните подробности около новата връзка на секси Дамяно Давид, както и с потресителните физически промени при някои от присъстващите звезди. 

Celebrities преди 3 седмици

За последните, елегантно стилизираните дами, шашнали наблюдаващите с драстично отслабналите си тела, е темата ни в този материал. Мрежата мигновено заподозря, че всички тези дами са отслабнали толкова ефектно и очевидно бързо с помощта на лекарството за диабет Ozempic и се шегуват, че думата Ozempic се е чувала на церемонията по-често от поздравленията.

Най-драстичното превъплъщение е, разбира се, това на Кристина Агилера. Звездата от 2000-те и основен конкурент на Бритни Спиърс напълня през последните години, което феновете й многократно натякваха, отказвайки да простят прегрешението. Но преди няколко месеца Агилера внезапно се появи пред света забележимо по-тънка, за да „консолидира“ този резултат вчера, когато се появи триумфално на наградите. Наблюдателите отбелязаха веднага, че така, изключително вталена, Агилера изглежда с 20 години по-млада - точно както в годините на пиковата й популярност.  


Кристина Агилера

Не по-малко изненадваща бе появата в снощната тържествена вечер на Кели Озбърн. Певицата, някога пухкава като поничка, през 2020 г. разкри, че е отслабнала с 39 кг, а сега изглежда още по-стройна, да не кажем, че е сякаш друг човек. 


Кели Озбърн

Следващата звезда, заподозряна в употреба на лекарства за отслабване, бе певицата Лана Дел Рей. Тя се появи на церемонията в черна рокля в стил Уенсдей Адамс и също изглежда силно вталена(вижте още: "Феноменът Ozempic Face: „лошото“ лице в примери").


Лана Дел Рей

Телевизионната водеща Опра Уинфри се появи на сцената, отстлабнала с 18 килограма, като не скри, че е използвала Ozempic за отслабването. Опра и по-рано коментира трансформацията си и заяви, че „затлъстяването е болест“.


Опра Уинфри

Лекарството за диабетици "Ozempic" и неговите аналози придобиха огромна популярност през последните години, включително чрез насърчението на много известни личности, като средство за бързо отслабване без диети или тренировки. Въпреки бързата трансформация, този метод за отслабване предизвиква много критики, а звездите са обвинявани, че дават лош пример на феновете, като ги насърчават да се опитват по всякакъв начин да постигнат идеална фигура. Мнозина смятат, че отслабването с Ozempic е нечестно, докато други отбелязват възможна вреда за здравето(вижте още: "Най-новата диетична лудост на Холивуд? Ozempic, лекарството за скини визия").

Наистина, наскоро стана известно, че много хора, които са приемали Ozempic, са имали сериозни здравословни проблеми, включително стомашно-чревни разстройства и загуба на зъби. В допълнение, използването на Ozempic може да навреди и на външния ви вид: докато фигурата слабее, кожата на лицето увисва поради бързата загуба на тегло, така че след такива трансформации активната козметична грижа е задължителна. 

В същото време е ясно, че Ozempic се рекламира активно и то като напълно безвреден: лекарите често говорят за това публично. Също така стана известно, че десетки plus size инфлуенсъри получават предложения да приемат и рекламират лекарството.

More Celebrities