Следва

Тя - гола, той - облечен или пак Кание Уест и Бианка Ченсори

Гостите на премиерата на "Лола", първият филм на Никола Пелц: Мъск, Вики Бекъм, Селена Гомес

Кино Regency Bruin в Лос Анджелис бе домакин на премиерата на филма „Лола“ на Никола Пелц-Бекъм, която не само режисира и пише сценария на филма, но и играе главната роля.

 

Celebrities преди 3 седмици

Да подкрепят амбициозната дама дойдоха звездни членове на семейството й - съпругът Бруклин Бекъм, тъщата Виктория Бекъм и зетят Круз Бекъм. На премиерата присъстваха още Илон Мъск, приятелката на Никола Селена Гомез, Ейдриън Броуди с любимата си Джорджина Чапман и куп други интересни хора. 


Круз Бекъм, Никола Пелц, Виктория и Бруклин Бекъм


Селена Гомес


Илон Мъск


Ейдриън Броуди и Джорджина Чапман

Никола и Виктория, за отношенията на които се спекулира доста, позираха охотно пред фотографите на премиерата, прегърнати и усмихнати топло една на друга. За появата си двете избраха контрастни визии: Никола - бял total look, състоящ се от горнище с корсет и панталон с ниска талия, а Виктория - черен класически костюм и остри обувки на висок ток.


Виктория Бекъм и Никола Пелц

Филмът на Никола Пелц ще бъде пуснат по екраните на 9 февруари. Филмът проследява трудната съдба на 19-годишно момиче на име Лола Джеймс, което отчаяно се опитва да спести достатъчно пари, за да спаси по-малкия си брат от токсичната атмосфера на дома, доминиран от майка им. Трябва да се отбележи, че самата Никола произхожда от много богато семейство, поради което мнозина посрещат режисьорския й и сценарен дебют с известна предубеденост, да не кажем враждебност (вижте още: Никола Пелц планира втора сватба с Бруклин Бекъм заради „съсипаната“ първа). 

More from View Sofia

Петъчна доза секс: Илон Мъск, малък и голям

Love преди 1 година

Заради войната, трагедията и зверствата, които Путин причини в Украйна, преустановихме за известно време публикуването на материали в редовната ни и много любима рубрика Петъчна доза секс. Днес си позволяваме да обърнем отново поглед към прекрасните мъже, живеещи на този свят, особено конкретно този, който намираме все по-привлекателен, не защото е най-богатият в света, а защото от 24 февруари до днес се показа толерантен, свръхинтелигентен, рискуващ и изключително забавен, в рамките на мярата. Илон Мъск, за теб говорим! 

More Celebrities