Следва

In the shopping bag. Балсам за устни с цвят червен и аромат на нар

Кандидатките за Мис България в трескава подготовка преди конкурса

Два дни преди големия финал участничките в конкурса Мис България посветиха един ден на красотата на косите си...

Beauty News преди 14 години

Два дни преди големия финал участничките в конкурса Мис България посветиха един ден на красотата на косите си с помощта на L'Oreal Professionnel.

Сред момичетата естествено преобладават брюнетките с красиви естествени коси, но не липсват и блондинки, дори и една червенокоса за цвят.

Всички те преминаха под строгото професионално око на коафьора Васил Атанасов - Артистичен Директор на престижната организация Haute Coiffure Francaise в България и член на Креативния екип на L'Oreal Professionnel, който определи за всяка от тях най-подходящите процедури за коса.

Някои от момичетата получиха гланц за коса за повече блясък, при други бе изразнен и подсилен цвета, а трети се насладиха на пълна програма - боядисване, подстригване и специализирани грижи.



Участничките в конкурса бяха сред първите, получили възможност да открият ИНОА от L'Oreal Professionnel, която гарантира едновременно пълен комфорт при нанасянето и блестящи и дълбоки цветове като краен резултат.

Подготовката на момичетата бе изцяло подчинена на визията, която Васил Атанасов избра за самия конкурс.

Прическите ще бъдат почти еднакви, за да дадат възможност да изпъкне личното очарование на всяка една от участничките. Класа и сексапил са кодовото название на конкурса. За целта прическите на момичетата ще бъдат оформени на меки вълни, завършващи с букли, които ще падат свободно по раменете.

Така всяка от претендентките ще има възможността да разчита на женствено и романтично излъчване в надпреварата за титлата Мис България.

Гледай по Нова телевизия в неделя, 25 април, от 16.00 часа.

More Beauty News