Следва

Не е тих лукс, а Max Mara: лукс и тишина по дефиниция на Седмицата на модата в Милано Есен/Зима 2024

Следващата стъпка към желанието, новите New Balance x Miu Miu

И тази година историята на двете марки се слива перфектно: маратонките NB 530 Super Light са едновременно Miu Miu и New Balance.

 

All fashion преди 1 месец

Тебеширено лимбо, неоправено легло, чифт измачкани бели чаршафи. Снимката на кампанията, която разкрива новото сътрудничество между New Balance и Miu Miu, залага на лични моменти от домашния живот. Зад обектива Алесандро Фурчино Каприа за първи път улавя Флорин Уилдебоер в момент на тиха интроспекция, лежаща на леглото с поглед, вперен в екрана на мобилен телефон. След това, Peris Adolwi, отпусната и спокойна, с ръце, поставени зад главата в жест на пълен релакс. И накрая, Джули Хуманс, от талията надолу, фокусирайки се върху шивашките детайли: плисирана пола в нюанси на слонова кост и велурено яке се преплитат с ярко оцветена връзка за глезена, отличителен елемент от колекцията Miu Miu Пролет/Лято 2024. 

На преден план, в кадрите, курирани от стилистката Лота Волкова, както и във видеото от Лука Луцки, виждаме New Balance 530, моделът маратонки, пуснат на пазара през 1992 г. и замислен като лайфстайл обувка, преосмислена днес от Miu Miu: подметката е ултра-плоска, външният вид е като износен, теглото е намаляло. Моделът дължи новото си име - 530 SL - на своята супер лекота.


Седмица на модата в Париж Пролет/Лято 2024: Miu Miu


Колаборацията New Balance x Miu Miu 2024 включва две версии на модела 530, едната от изтъркан велур в топла, естествена цветова палитра, а другата от необработен велур и мрежеста материя в класическо черно и бяло. Връзките се предлагат в няколко материала, включително кожа и шнур. Тези, които обичат да носят New Balance, ще оценят предложеното по достойнство. 

Колекцията е налична във фирмения онлайн бутик на Miu Miu. 

More All fashion